Svjedočanstvo sestre Majkla Džeksona

Otac Majkla Džeksona zlostavljao svoju djecu: "Ne Džo, ne večeras, umorna je"

  • 29.03.2019. 07:57

Nedavno je na društvenim mrežama procurio snimak intervjua sestre Majkla Džeksona, La Toje (62), koji je dala davne 1991. godine. La Toja je nekoliko puta svog oca Džoa Džeksona optuživala za navodno seksualno zlostavljanje u djetinjstvu i iživljavanju na jedanaestero braće i sestara.

La Toja je već pričala kako je Džo, koji je preminuo u junu prošle godine, seksualno zlostavljao i nju i njenu šest godina stariju sestru Rebi, a u intervjuu je potvrdila sve što je do tad rekla. Takođe, La Toja tvrdi da je za sve znala njihova majka Ketrin.

"Kad tvoj otac izađe iz kreveta koji dijeli sa majkom i uđe u krevet sa svojom ćerkom, a čuješ svoju majku kako govori "Ne, Džo, ne večeras, umorna je, pusti je da se odmori", to te izludi - navela je La Toja. Ona je navodno imala svega 11 godina kad su silovanja počela.

"Nije to bilo samo fizičko zlostavljanje nego i mentalno i seksualno. Rebi se odselila iz kuće sa 16 godina zbog toga", rekla je La Toja i dodala kako je Džo Džekson stalno zlostavljao Rebi. Na pitanje voditelja da li je Džo zlostavljao i njihovu sestru Dženet, La Toja je odgovorila kako ne zna jer Dženet o tome nikad nije govorila.

"Sa mnom je počeo kad se Rebi odselila. Živiš sa tim kao da ti nešto loše radiš i nelagodno ti je. Sramila sam se, cijelog života sam se sramila da govorim o tome", rekla je, te dodala kako je njihova majka još 1993. posumnjala na to da Majkl Džekson zlostavlja djecu.

Njegovo jedanaestero djece nisu jedini koji su prolazili pakao s njim. Suprugu Ketrin Džekson (88) Džo je 25 godina varao sa svojom sekretaricom.