Stevan Kićanski

Ovo je momak koji se potukao s Veljkom, sada se oglasio javno

 • 09.06.2020. 07:30

Nakon što je u nedjelju popodne došlo do incidenta ispred porodičnog doma Rodić, kada je Veljko Ražnatović upao u sukob sa Stevanom Kićanskim, prvi put za medije oglasio se ovaj stanovnik Titela.

Naime, kako je objasnio, došlo je do nesporazuma kada se grupa od nekoliko ljudi pojavila ispred porodičnog doma u kom trenutno stanuju Veljko, Bogdana i njihov sin Željko.

- Mi smo išli da zovemo svatove i činjenica je da smo bili bučniji. Veljko to nije znao, te je vjerovatno mislio da smo došli da provociramo. Pustili smo muziku, harmonika je svirala sa nama. Došli smo u jednom trenutku na parking ispred porodične kuće Rodić gdje žive Veljko i Bogdana. Tu smo se parkirali. Izašli smo ispred kola. U jednom trenutku Veljko je izašao ispred i opomenuo nas da mu je kod kuće beba od nekoliko dana i da prestanemo da pravimo galamu. Potom je zamolio, a onda rekao: “Mali je ovdje, spava. Nemojte da budete toliko bučni”. Potom sam ga upitao u čemu je problem? Možda se on osjetio ugroženim jer smo se nalazili na samom ulazu u dvorište, ne znam, možda jer smo bili bučni. Bilo je nas više oko njega. Vjerovatno sam malo bahato postupio u ponašanju, približili smo se nas četvorica oko njega i tada je nastao problem. Uslijedio je klinč, a potom udarci. Potom su stigla ambulanta kola, sjećam se da me je Veljko stavio i polivao vodom. Poslije svega toga smo izgladili odnose i danas smo se vidjeli. Veoma je fer i korektan je dečko - izjavio je ovim povodom Stevan. Na pitanje da li je bio u alkoholisanom stanju kako stoji u izvještaju policije, kaže:

- Vidite, od pola deset ujutru do četiri kada se to desilo išli smo po Titelu i pozivali goste sa harmonikom. Imali smo alkohol u sebi i bili smo u alkoholisanom stanju. Nema razloga to da krijem - rekao je on.

 • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Народ прича (Р)

  '‘Народ прича (Р)и (Р)