La Toja Džekson

Sestra Majkl Džeksona na meti kritika zbog plastičnih operacija

  • 19.04.2021. 12:35

La Toja Džekson (64), sestra slavnog pjevača Majkla Džeksona, već izvjesno vreme intrigira javnost svojim izgledom koji je nažalost daleko od prirodnog.

Mnogi strani mediji su prenijeli mišljenja stručnjaka i plastičnih hirurga koji tvrde da je La Toja podizala obrve, sužavala bradu i nos i sređivala obraze. Smatraju da je imala najmanje desetak operacija na licu i da tu nije kraj.

Za razliku od svog pokojnog brata, kralja popa Majkla Džeksona nije izbjeljivala kožu, ali je otišla u drugu krajnost. Naime mnogi komentari javnog mnjenja upućeni su na račun njenog lica da izgleda previše plastično i kao da će se u svakom trenutku raspasti, prenosi b92.

La Toja se proslavila singlom "Heart Don't Lie" 1984., a 90-ih godina je doživjela pad svoje muzičke karijere koju je ponovno oživjela 2000-ih. Radila je i na televiziji, a iza sebe ima brak s pokojnim Džekom Gordonom koji joj je bio i dugogodišnji menadžer za kojeg se, kako je sama isticala, prisilno udata 1989.

U svojim memoarima iz 1991. godine La Toja je iznijela tvrdnje da ju je otac Džo zlostavljao, a sudeći po mišljenju psihologa, postoji mogućnost da su upravo ovakvi događaji uzrok zbog čega je postala ovisna o operacijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Toya Jackson (@latoyajackson)