Lijepa manekenka

Sofija Milošević: Šta će mi njegov novčanik, kad je moj debeo

  • 16.09.2019.08:19

Poslije raskida od fudbalera Adema Ljajića, Sofiju Milošević rijetko možemo vidjeti u društvu momaka, a lijepa manekenka sada priznaje da još nije spremna na novu ljubav.

"Voljela bih da imam više obožavalaca, ali nemam. Uglavnom mi piše mama, ali slabo koji dečko. Ja sam skromna žena", ističe ona.

Sofija je kroz smijeh prokomentarsala da li joj se više udvaraju sportisti nego momci koji nisu poznati javnosti.

"Sportisti mi ne šalju poruke. Stvarno. Mene se muškarci plaše. Kunem se. Ne znam zašto. Ja samo izgledam krhko, ali imam dugačak jezik, pa je to problem. A uz to i boksujem. Plašljivi nemaju šta da rade sa mnom. Ja boksujem i inače mislim da sam hrabra žena. Meni treba hrabar dečko", kaže ona.

Sofija takođe priznaje da muškarac ne treba da bude imućan da bi je zainteresovao:

"Šta će mi njegov novčanik kada imam svoj, i to poprilično debeo. Od 14. godine radim, pa mi ne treba njegov. Može jedino on da se prilepi za moj. Naravno da mi je bitno da muškarac bude uspešan i ambiciozan koliko sam i ja", ističe ona.

Da je Instagram jedno od sredstava gdje muškarci mogu da joj pošalju poruku, slaže se i Sofija, ali naglašava da ima i onih koji prenagle u komunikaciji.

"Ima navalentnih muškaraca, ali su stavljeni na blok-listu ako su nevaspitani. Redovno ih stavljam. Ne zna se broj koliko sam ih blokirala", iskrena je ona.

Prema njenim riječima, još će neko vrijeme biti u Srbiji, a onda pakuje kofere i ide za Ameriku.

"Idem za nekoliko nedelja čim se završi snimanje filma. Tamo sam 10 godina radila kao manekenka, pa se tim povodom i vraćam. A što se tiče Holivuda i snimanja filmova, videćemo. O tom – potom. Sada je samo moda fokus", kaže Sofija.

Poslije epizodne uloge u seriji "Ubice mog oca", Sofija Milošević će zaigrati i u rusko-srpskoj koprodukciji, ali o tome zasad ne želi previše da govori.

"Ne smem još ništa da pričam o tome. Možda ću se pojaviti ponovo u seriji "Ubice mog oca", ali u četvrtoj sezoni me nećete gledati. Očekujte me u filmu. Neću biti gola. Biću čedna. Naravno", kaže kroz osmjeh Sofija Milošević.

Kada smo je pitali ko je najbolji frajer mlađe generacije, Sofija kaže da joj je to teško pitanje. Međutim, između Miloša Bikovića i Aleksandra Radojičića, nije mnogo razmišljala, piše Blic.

"Miloš Biković", naglasila je Sofija.