Željko Šašić pozitivan na koronu, otkrio kako se osjeća

  • 01.12.2020.17:26

Pjevač Željko Šašić pozitivan je na korona virus.

Naime, pjevač je istakao i da mu nije jasno kako se zarazio s obzirom na to da već godinama, kako je naglasio, živi izolovano od ljudi.

"Ma ja sam tu koronu već preležao. Sad čekam kontrolu. Moji simptomi su bili toliko smiješni. Izgubio sam čulo mirisa i ukusa, ali to se sad sve vratilo. Nisam čak ni lijekove koristio, kažu da nije bilo potrebe. Osjećam se dobro, čista su mi pluća, samo sam bio u izolaciji neko vrijeme. To je trajalo par dana. Inače, ja sam u izolaciji, tako nekako živim posljednjih nekoliko godina, ali sam je opet negdje fasovao. Ne znam ni ja gdje. Niti je to sad bitno. Bitno je da sam imao blaže simptome i da sam to pregurao", rekao je Željko za Pink.

Željko je apelovao na sve da poštuju propisane mjere, da drže distancu i da obavezno nose maske na licima. Šašić je istakao i kako mu je veoma žao zbog smrti bubnjara "Amadeus Benda" Bojana Zlatanovića Tokana koji je preminuo u 45. godini od posljedica korona virusa, prenosi Blic.

"Imam drugare koji su imali teže simptome u ovom drugom talasu. Baš ih mnogo znam, baš, baš… Čini mi se da skoro niko nije ostao imun. Sad neko ima slabiji, a neko jači imunitet. To je tema broj jedan, koliko god se trudio da odvratim misli. Apelujem na sve ljude da se čuvaju. Treba da nosimo maske i da se ne okupljamo u većim brojkama", ističe Šašić.

"Ovog dečka iz Amadeusa mi je mnogo žao. Poznavao sam ga. Bio je okej, bio je sportista, živio je normalno. Kažu da nije otišao na vrijeme kod ljekara i to se iskomplikovalo, to je strašno, strašno", kaže Željko Šašić.