Потпуна промјена

Бескућницу трансформисали до непрепознатљивости

 • Извор: Агенције
 • 31.01.2024. 02:00

Шафаг Новруз из Турске је професионални стилиста с искуством у шминкању и обликовању фризура за младе.

Једног дана је упознала бескућницу Риту и шокирала се колико је та жена била запуштена.

Одлучила јој је помоћи и показати како заправо може изгледати уз мало његе и неколико трикова. Жељела јој је вратити достојанство и показати да није невидљива.

Рита је живјела на улици утучена због губитка сина. Живјела од скупљања боца и врећица. Жељела је пронаћи посао и средити живот, али због изгледа није имала никакве шансе. Кад би је потенцијални послодавци видјели, окретали би главу од ње. Није вјеровала да ће више икада живјети као човјек.


Како да провјерите имате ли неплаћених казни

Како да провјерите имате ли неплаћених казни

Шафаг је слушала њену животну причу и то ју је дубоко дирнуло. Знала је да ће јој физичком трансформацијом отворити врата бољој будућности.

Мејковер је започео посјетом стоматологу, гдје је Шафаг покрила трошкове захвата на зубима како би Рита добила осмијех какав заслужује. Накнадни мејковер укључивао је маникуру и педикуру.

Касније је услиједила њега косе. Ритина кратка и оштећена коса обојена је у плаво и продужена помоћу екстензија, што јој је дало женственији изглед.

Ишла је на третмане љепоте помоћу посебних козметичких производа, била је на депилацији, уређивању обрва и трепавица те је професионално нашминкана. 

Када се Рита погледала у огледало, готово се расплакала. Зурила је у ту жену с друге стране и чинило јој се нестварним да је то заиста она.


Напустио Шведску и дошао да живи у свом селу у Српској

Напустио Шведску и дошао да живи у свом селу у Српској

Изгледала је млађе, живахније и здравије. Њене лијепе, велике тамне очи дошле су до изражаја, а њихов сјај говорио је Шафаг да је успјела, вратила је Рити вјеру у живот и људе.

Рекла је да се осјећа љепше и сигурније него икада прије. Рита се нада да ће јој нови изглед и јаче самопоуздање помоћи у проналаску посла, преноси "Брајт Сајт".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 14:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 14:15 Филм

  'Филм

 • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

  Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

  ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

 • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.