Руше предрасуде

Брачни пар усклађеним модним комбинацијама залудио интернет

 • Извор: Жена Блиц
 • 03.04.2024. 07:37

На друштвеним мрежама углавном циркулишу млађе генерације и врло ријетко имамо прилику да видимо неког ко заступа стару гарду на интернету.

Старије особе углавном мисле да им ту није мјесто, али не и брачни пар Бон и Пон. Овај преслатки брачни пар је у браку 43 године и инспирација су свима, а када видите њихове фотографије и прочитате њихову причу схватићете и зашто.

Како кажу, заљубљени су као и првог дана, а одлуку да се прикључе друштвеним мрежама донијели су 2016. године и од тада објављују фотографије на којима показују своје одјевне комбинације које су увијек усклађене до најситнијег детаља.

Бон и Пон су се упознали на једном фестивалу док су обоје били ученици умјетничке школе у Токију.

Осим љубави једно према другом, повезује их љубав према умјетности и сличној естетици, што је и видљиво из њихових објава. Увијек су у сличним комадима, узорцима и бојама, а једноставност њихових модних одабира и склоност кројевима који одлично пристају њиховом ведром духу и годинама донијела бројне похвале и пратиоце.

Захваљујући популарности коју су стекли, лансирали су и свој асортиман одјеће и модних додатака насталих заједно са једном модном кућом у Јапану.

Како Бон каже, за све је "крива" њихова кћерка која их је фотографисала и њихову фотографију објавила на свом Инстаграм профилу. Када је видјела позитивне коментаре људи, дала им је вјетар у леђа да отворе свој профил.

Бон и Тони свој стил описују као приступачан и једноставан, а може се рећи и пресладак!

(Фото: bonpon511/Инстаграм)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 14:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.