Идеалан избор

Четири брзе љетње фризуре

  • 02.07.2024. 19:39

Љетње фризуре често се карактеришу лакоћом и практичношћу, идеалне за топлије дане.

Популарне опције укључују разигране плетенице које не само да изгледају шармантно, већ су и функционалне за све активности на отвореном. За оне који преферирају једноставност, високи реп или опуштене таласасте фризуре пружају осјећај свјежине и удобности током врућих дана.

Додатак у виду цвјетних трака или морнарских дезена може додатно појачати љетњи изглед, чинећи фризуру још забавнијом и стилизованијом. Без обзира на стил који одаберете, љетње фризуре су савршен начин да се осјећате удобно и елегантно током свих својих планираних авантура.

Било да вам је потребна фризура за посао, дружење или неку специјалну прилику, ове фризуре савршено се уклапају у све!

Интересантан реп на страну

Брз, једноставан, интересантан, лаган и ефикасан за шта год пожелите. Потребно вам је: пјена за косу или већ производ који иначе користите, танка гумица и чешаљ. Ставите само мало пјене или неког производа који волите у косу, па је подијелите на два дијела са једне стране лица. Увијте их и затегните као када бисте везивали пертлу, па поновите поступак тако да постигнете жељени изглед. За ојачање довољна је и само једна танка гумица, а њу лако можете и да прекријете косом. За неуреднији изглед вашег репа, чешљем благо натапирајте косу одмах испод гумице.

Феноменална пунђа

Осим што изгледа компликовано и елегантно, нема ништа тешко у њеном конструисању. Потребан вам је најприје спреј за лакше рашчешљавање косе, укоснице и наравно - лак за косу. Пажљиво нанесите спреј на косу, па је њежно повуците на једну страну, па је увијајте од краја власи ка тјемену, тако да не пропустите неки прамен. Но, ако се то и деси, лако ћете касније поправити. Довољно је само да га убаците у вашу пунђу. Косу причврстите укосницама што ближе тјемену и за дуже трајање нанесите онолико лака колико је потребно у зависности од тежине, одосно густине и дужине ваше косе. Ова фризура некако је идеална за све прилике, а и оставља довољно простора за евентуалне корекције или промјене у зависности од потреба. Савршено изгледа када се на крају око ње увије марама која уједно обезбјеђује и већу сигурност и трајност фризуре.

Хипи елеганција

Фантастична, необична, интересантна, а тако једноставна за прављење. Потребна вам је пјена за косу, танке гумице и неколико укосница. Уколико имате равну косу, а желите благе таласе уз ову фризуру, све што вам је потребно јесте мало пјене како бисте постигли жељени изглед. Поступак прављења је више него једноставан. Све што треба да урадите јесте да уплетете по једну плетеницу са обје стране главе. Након тога одредите на којој дужини хоћете да буду спојене, па их укосницама причврстите једну уз другу. Провуците мараму кроз плетенице или их једноставно на крају причврстите неком лијепом марамом. Ова фризура идеална је за љетње журке, а поготово ако су организоване близу неке плаже.

Необична пунђа од плетеница

Подједнако елегантна и опуштена, ова фризура не само да гарантује осјећај свјежине током љетњих дана, већ изгледа и као да је за њено прављење било потребно много времена. Потребне су вам танке гумице, укоснице, украсна трака, шнала, гумица или већ било шта што пожелите за украшавање. Подијелите косу на три једнака дијела на средини тјемена, па је гумицама закачите тако да добијете три репа. Када завршите, од сваког уплетите по плетеницу. Узмите први, па га лагано увртите око друга два и причврстите укосницама. Поступак поновите са осталима, а можете и додатно да се поиграте неким својим концептом јер је све дозвољено! Обратите пажњу на крајеве косе и постарајте се да их причврстите испод ваших плетеница како се не би видјели и нарушили изглед. Но, ако сте се ипак одлучили за неку опуштенију варијанту, онда не само што можете да их оставите тако да буду видни, него можете и да додатно извучете по неки прамен. Ако пожелите, ову фризуру можете и додатно украсити било којим додатком који вам се допада.

(Супер жена)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: