Reperka Dodža Ket

Da li je ovo najbizarnija haljina na Nedjelji mode?

 • Izvor: B92
 • 23.01.2023.13:08

Modna kuća "Schiaparelli" nedavno je predstavila sopstvenu kolekciju odjevnih predmeta tokom Nedjelje mode u Parizu.

Reviji su prisustvovale mnogobrojne slavne ličnosti koje su svojim modnim izdanjima ostavljale publiku bez teksta. Među njima je bila i ona - ekscentrična pjevačica i reperka Dodža Ket koja se na Nedjelji mode pojavila u savim neobičnoj kreaciji.

"Dama u crvenom" - tako bismo okarakterisali njenu pojavu, jer je pomenuta umjetnica bila odjevena u crvene modne komade - od glave do pete. Može se reći da Dodžin stil predstavlja kombinaciju bizarnog i ekscentričnog, te i baš ne možemo da procijenimo da li je ova haljina potpuni modni pogodak, ili, pak promašaj.

A šta kaže "modni žiri Tvitera?"

Pa, komentari su uglavnom podijeljeni. I dok jedni pišu da je američka reperka prevazišla samu sebe svojim posljednjim izdanjem, drugi, pak tvrde, da nešto nije u redu sa njenim mentalnim stanjem.

"Ova žena potajno traži pomoć, ali niko neće da joj pomogne", jedan je od komentara, prenosi B92.

Tagovi:
 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Serija: Slatke muke

  "Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, a koji se suočava sa svakodnevnim problemima, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:42 Sport

  Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.