Посебан тренутак

Грешке које младе најчешће праве када бирају вјенчаницу

  • 03.07.2024. 18:15

Многим невјестама није једноставно да изаберу ту једну хаљину коју ће да обуку за свој посебан дан. Тако да, прије самог одласка у обиласке салоне, било би добро да се припремите, како бисте уживали у избору.

Продавци вјенчаница су подијелили неке уобичајене грешке које виде да људи праве док купују за свој посебан дан.

Довођење превише људи

- Када доведете све своје пријатеље и породицу на састанак, ризикујете да будете преплављени са превише мишљења — чак и оних добронамјерних - рекла је Ники Дидс, директор бренда вјенчаница за Хуфф Пост.

Довољно је тешко пронаћи савршену хаљину, па зашто прекомпликовати ствари са превише гласова? Препоручује се да доведете само неколико људи којих ће учинити да се осјећате опуштеније.

- Филтрирајте број на двије особе које су вам веома блиске, и са којима имате однос пун љубави. Потребни су вам људи који вас бодре и желе оно што је најбоље за вас, а не да критикују или умањују енергију.

Куповина без отвореног ума

- Можда мислите да тачно знате шта желите, али не могу да вам набројим колико људи се предомисли након што пробају хаљине. Видјела сам многе шик минималисте како се топе при погледу на себе у чипкастој балској хаљини, зато никад не реци никад! Испробајте по мало од свега и видите како се осјећате прије него што сузите претрагу на једну одређену естетику - савјетује Ники.

Гледајте на свој први састанак као на прилику да експериментишете са различитим силуетама, деколтеима, тканинама, украсима. Запамтите да одјећа изгледа другачије на вјешалици или чак на лутки него на вашем тијелу. Останите отворени за неочекиване изборе који би вас могли изненадити. Испробајте различите стилове, укључујући и оне које можда нисте у почетку разматрали, пише Хуфф Пост.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: