Фризер открио

Грешке приликом стилизовања фризуре због којих изгледамо старије

 • 01.04.2024. 09:12

Када одете у фризерски салон, очекујете да добијете најбоиљу фризуру и да због тога изгледате још љепше. То се често и дешава, али постоје "ситнице" које могу да имају скроз другачији ефекат. Знате како се каже, фризура може да вас или подмлади или да вам дода године па које су то ситнице које чине ово друго?

О томе је на Тиктоку причао фризер који се представља под профилом @Thedanatate издвојио је три грешке које већина људи ради или бира у фризерском салону, а због којих изгледамо старије.

Прва таква грешка јесу супер кратке шишке.

- Све је више славних особа који се поигравају с таквим изгледом па превише скрате шишке, без обзира на то да ли и носе равно на челу, или их разбаруше тако да изгледају помало неуредно, али је заправо свака длака на своме мјесту. Сав тај лак за косу који стављате да би шишке стајале како треба, открива утисак као да имате кацигу на глави и дјелује прилично застарјело - рекао је.

Ту је и друга грешка, лак за косу који по његовом мишљењу треба замијенити спрејом са морском соли који држи косу "под контролом" али и даје слободу праменовима па нећете имати зализану косу која изгледа прилично вјештачки.

- И превише тамна нијанса косе је лош избор, чак и ако је ваша коса природно тамна и волите такве тонове. Са друге стране, ако посвјетлите неколико праменова који уоквирују лице, изгледаћете и до 10 година млађе - истакао је, пише Мирор.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Центар дана

 • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.