ATV

Необичан модни тренд

Грудњак Ким Кардашијан с "надоградњом": Да ли бисте се усудиле да вам је "увијек хладно"?

  • Извор: Б92
  • 29.10.2023. 17:53

Ким Кардашијан одавно диктира модне трендове, па се питамо да ли ће и овај "комад" заживјети међу женском популацијом.

У питању је нови комад доњег веша у оквиру њеног модног бренда, а ријеч је о грудњаку с "уграђеним" брадавицама, чија цијена је 62 долара.

У видео-снимку је показала како јој стоји овај производ, а реакције су, очекивано, различите и мишљења подијељена. Док једни мисле да ће се одлично продавати, други ни у лудилу не подржавају ову идеју.

"Температура Земље постаје све топлија. Ледени покривачи се отапају. Нисам научница, али вјерујем да свако може искористити своје вјештине да би обавио свој дио посла. Зато вам представљам нови грудњак с уграђеним брадавицама, тако да ћете, без обзира на то колико је вруће, увијек изгледати као да вам је хладно. За разлику од санти леда, оне нигдје неће побећи", поручује Ким Кардашијан.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:00 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм