Manekenka

Haljina od pliša i džinovska žuta mašna: Lima oduševila u Kanu

 • Izvor: Ona.rs
 • 19.05.2023. 14:09

Adrijana Lima je rado viđen gost u Kanu, te i ovo godine nije napravila izuzetak. Ona je na prestižni filmski festival došla sa svojim partnerom, producentom Andreom Lemerom.

Brazilska manekenka je prošle godine na istom festivalu izazvala veliku pažnju svojim trudničkim izdanjima, a ove godine je odlučila da pokaže kako fenomenalno može da izgleda majka troje djece.

Ona je crvenim tepihom prošetala u crnoj haljini od pliša koju potpisuje australijska modna dizajnerka Tamara Ralf.

Haljina je pratila liniju njenog tijela, te savršeno naglasina Adrijanine obline, a srcoliki izrez je dao posebnu notu ovoj toaleti.

Ono što ovu haljinu čini posebnom je džinovska žuta mašna koja počinje od njenog lijevog ramena, a onda se spušta niz leđa, pa sve do poda.

Adrijana je ovaj stajling upotpunila narukvicom i prstenjem i diskretnim minđušama.

Kada je riječ o frizuru, lijepa Brazilka je kosu vezala u visoki rep, a šminka je bila veoma efektna.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 16:00 Autošop magazin (R)

  Specijalna emisija posvećena automobilizmu i auto-industriji, aeornautici, digitalnim tehnologijama i saobraćaju. Sve što ste željeli da saznate o automobilima.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Blic kuhinjica

  Ova kratka enciklopedija hrane osim što će vas zabaviti sigurno će vam dati ideju za pripremanje ukusnog ručka, večere ili neke specijalne prigode.

 • 17:00 Serija: The Paper/Novine (R) (12+)

  Serija 'Novine' hrvatska je kriminalistička serija u režiji Dalibora Matanića, a prema scenariju Ivice Đikić.

 • 17:50 Metar moga sela (R)

  Marin Marinković, dugogodišnji urednik i TV lice naše medijske kuće, poći će putevima sela u cijeloj Republici Srpskoj, zavirti u domove vrijednih domaćina, otkriti tradiciju i pustiti glas naroda da opiše svoj život i rodnu grudu.

 • 18:20 Na ivici terena

  Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević i u trećoj sezoni emisije 'Na ivici terena' upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.