Majli Sajrus

Hoće li ovaj kupaći kostim biti hit ovog ljeta?

 • Izvor: Kurir
 • 07.03.2023.17:31

Majli Sajrus je u februaru proslavila najnoviji uspjeh svog velikog hita "Flowers" tako što je na Instagram profil postavila svoju fotografiju u crvenom kupaćem kostimu.

Pjevačica je objavila kako je pomenuti hit apsolutni broj 1 na svim svjetskim listama, dok obožavaoci već pričaju kako je Majli napravila himnu za jake žene.

Majli je ovom prilikom obukla crveni bikini sa jednostavnim gornjim delom koji podseća na sportski grudnjak, dok je donji dio u obliku običnih, udobnih gaćica uvezanih jednom crnom kopčom.

Ovaj Gučijev model je ekskluzivni dizajn Toma Forda i predstavljen je u kolekciji za proljeće/ljeto 1997. godine.

Iako je dugo godina slala "pogrešne" signale javnosti o tome kako se hrani nezdravo i živi za poroke, Majli ipak veoma vodi računa o ishrani i vježbanju, što se može videti i po njenom zategnutom tijelu.

 • 21:00 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:35 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:45 Serija: Red Rok

  Red Rock' je irska kriminalistička serija u režiji Petera McKenna koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

 • 23:15 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.