Apsolutni hit

Holivudski šminkeri otkrivaju trendove koji će zavladati u 2022.

  • Izvor: novosti.rs
  • 17.02.2022.17:01

Šminkeri najvećih holivudskih zvijezda, smatraju da će ovi trendovi zavladati mejkap scenom u 2022.

Revije najpoznatijih svjetskih modnih dizajnera najavili su dolazak jarkih i neon boja za nadolazeće proljeće. U upadljivijim tonovima biće i mejkap - mnogi ovu godinu nazivaju godinom sjaja, rumenila i metalik šminke.

Alan Avendanjo, šminker najpoznatijih lica Holivuda kao što su Vanesa Hadžens i Džodi Tarner-Smit, smatra da će ova tri trenda biti potpuni hit, a sa svojim klijentkinjama prikazao je kako će oni izgledati.

1. Metalik šminka

Alan smatra da će metalik nijanse biti potpuni hit cijele godine. Ovi tonovi pojačaće vaš mejkap i dati mu efektnu i upečatljivu notu.

Ne morate biti profesionalci - s lakoćom možete nanijeti metalik sjenku na oči i uz to ona će se brzo osušiti.

2. Konturisanje rumenilom

"Rumenilo me vraća u osamdesete - sve je u tome da nanesete rumenilo sve do sljepoočnica. Rumenilo zaista oživljava lice i nanošenje te boje na sljepoočnice, jagodice i jabučice obraza podiže i uokviruje lice.

Bilo da je u pitanju tečno ili kremasto rumenilo, počnite od svijetlih i nadograđujte", navodi Alan.

3. Gliter i sjaj

Vanesa Hadžens je pokazala svu raskoš i efektnost sjaja za usne i šljokičavih nijansi na očima.

Smatra se da je upravo druga sezone trenutno jedne od najpoznatijih serija - Euforije, najavila ovaj trend. Pune, jedre i sjajne usne uz gliter na očima već su zavladale Holivudom. Uz ovakvu šminku ostavićete snažan pečat gdje god da se pojavite.


(Magazin.novosti.rs)

Tagovi: