ATV

Možda nosite pogrešnu veličinu

Kako da pronađete savršen grudnjak?

  • Извор: Агенције
  • 03.03.2022. 22:00

Evropske mjere za grudnjake su od 65, 70, 75.., dok se dubine korpica obilježavaju slovima, počevši od A do D. Mjere koje su obilježene brojevima predstavljaju mjere ispod grudi.

Dakle, uzmite krojački metar i obavijte ga oko sebe ispod grudi, ali ostanite na visini na kojoj nosite grudnjak. Cifru koju dobijete zaokružite na najbližu prethodnu veličinu.

Na primjer: premjerili ste sebe i dobili ste 78, ne treba da uzmete grudnjak čija je veličina 80, nego 75. To je zato što brushalteri imaju kopče koje služe upravo tome da povećaju razmak kako bi vam grudnjak prijatnije stajao na grudima.

Kada su korpe u pitanju, njihove veličine su, kao što već znate, određene slovima. Da biste odredili koja je korpa savršena za vas, potrebno je da premjerite obim preko bradavica na grudima.

Tu dolazi do male upotrebe računice, ali ne brinite, nije ništa teško.

Uporedite dva dobijena rezultata - mjeru ispod grudi i mjeru preko grudi. Ako je obim preko grudi veći od obima ispod njih u intervalu od 12 do 14 cm - onda vam odgovara korpa A.

Ako je ta razlika u intervalu od 14 do 16 cm onda je vaša korpa B i tako dalje. U ovome vam mogu pomoći pomenuti kalkulatori na internetu. Sve što je potrebno da imate je metar i pola posla ste već obavili.

Nemojte zaboraviti, grudnjaci nisu napravljeni da vas žuljaju i muče, niti da gnječe vaše grudi i da vam se urezuju u kožu.

Grudnjak koji nosite treba da vam pruži osećaj kao da vam grudi neko pridržava rukama, što je definitivno mnogo bolji osećaj od onog koji vam pružaju grudnjaci koje trenutno nosite.

Dakle, žene, metar u ruke i pronađite sebi savršen grudnjak!

(wannabe.magazine.com)

Тагови: