Тренд

Купаћи костим у овом дезену је апсолутни хит овог љета

  • Извор: Жена Блиц
  • 02.07.2024. 15:40

Како сезона одмиче, тако је потпуно јасно да се анимал принт држи на првом мјесту листе омиљених дезена. Овај тренд је већ постао класика, а прво је красио прољећне и љетње моделе хаљина, сукњи, блузи и панталона, а сада су у центру пажње и купаћи костими са леопард, змијастим, тиграстим или зебрастим дезеном.

Ријетко који принт у себи носи атракцију и провокацију, као што је то случај са анимал дезеном, али притом даје и печат елеганције и софистицираности. Пут до модно прихваћеног и признатог принта није био лак, те су дезени овог типа промијенили статус више пута - од луксузног преко кичастог до данашњег неоспоравано жељеног модела.

Воли све кројеве

Оно што је велика предност леопард принта и њему сличних, јесте што одлично изгледа на свим кројевима купаћих костима. Најуочљивији је на једнодијелним јер им је површина највећа, а мангупасто провокативан је на бикинијима, док одаје утисак рестро елеганције на моделима дубоких доњих дијелова.

Може детаљ, може од главе до пете

Дакле, за свагог постоји одговарајући модел! А ако желите, можете да изаберете и неколико комада у истом дезену - парео, кимоно, папуче, детаље за косу.

Како ово графички јак принт, али у природним бојама, лако се комбинује са осталим летњим аксесоарима попут наочара за сунце, плетених шешира, цегера, папуча.

Једноставан, а упадљив

Са бојама које су већ на њему играте на сигурно, уз мало црвене или тиркизне наглашавате принт и вашу индивидуалност.

Све је дозвољено, а како ћете га понијети зависи од тога у којој се комбинацији најбоље осјећате.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: