Одише луксузом

Најмодернија боја одјеће у 2024.

  • Извор: Магазин новости
  • 18.04.2024. 17:18

Према стилистима, ова нијанса је у највећем тренду ове године. Засијајте током прољећа и љета у непревазиђеној нијанси, суптилног луксуза.

Беж је била и остала нијанса повезана са елеганцијом и скупим изгледом, али ове године ту улогу преузима нова, много свјежија боја.

Послије сезоне богатих и раскошних тонова, прољеће и љето стижу са свјежом палетом боја, која одражава расположење сунчаних дана, поручују стилисти. Ријеч је о блиједо плавој нијанси, врло специфичној која успијева да донесе луксузну, чисту и свјежу естетику.

Брзо постаје омиљена нијанса у модним круговима, блиједо плава је све видљивија у модној индустрији. Након што је виђена у небројеним дизајнерским колекцијама, током ревија, ова романтична плава преузима превласт са доласком топле сезоне.

Будући да је сезона вјенчања, идеална је нијанса за хаљину за госте, али и за хаљине дјеверуша. Иако се на први поглед може чинити да је тешко комбиновати у одјевним комбинацијама, блиједо плава је шик нијанса која добро стоји поријед бијеле, беж, наранџасте, па чак и јарко црвене, ако више волите. Ово су одјевне комбинације уз коју можете уклопити ову нијансу.

Удала се у очевој болничкој соби, испунила му посљедњу жељу: Снимак многе расплакао

Удала се у очевој болничкој соби, испунила му посљедњу жељу: Снимак многе расплакао

Свијетлоплава хаљина вам даје могућност да изгледате елегантно и привлачно, без превише труда. идеално се уклапа уз црне, бијеле и сребрне сандале као и беж.

Плаве пругасте кошуље су већ неко вријеме у тренду, без обзира на тон. Посебно ова нијанса у комбинацији са свијетлим тоновима, на примјер бијелом или беж. 

Дефиниција елеганције је блиједо плаво одијело. Моћи ћете да га носите годинама, па инвестирајте у квалитетне комаде. Ако не можете да пронађете комплетно одијело, покушајте да комбинујете сако и панталоне у сличним нијансама.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: