Манекенка

Наоми Кембел заблистала у Кану у хаљини старој 28 година

 • 17.05.2024. 12:43

Манекенка Наоми Кембел (53) појавила се на фестивалу у Кану у гламурозној и изазовној дугој хаљини.

Она је за црвени тепих одабрала свечану, гламурозну хаљину која има црни свјетлуцави горњи дио  и нараменице од бисера које лежерно падају преко рамена. Посебно интересантан је био доњи дио хаљине, сачињен од хоризонталних трака и потпуно провидног материјала.

Занимљиво је да се Наоми одлучила за хаљину бренда Шанел која је стара 28 година, јер нас је подсјетила на почетак њене каријере.

Доњи дио хаљине откривао је црни доњи веш – назирао се троугао црних гаћица. Ова смјела, гола хаљина открила је и савршено извајане ноге некадашњег супермодела.

Наоми је разбарушену дугу коврџаву косу пустила да слободно пада. Одабрала је и упечатљив накит – висеће наушнице које су се савршено уклопиле у читаву комбинацију.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

  'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?