Prija i muškarcima i ženama

Ova boja nas čini privlačnijim i inteligentnijim, a nije crvena!

  • 01.11.2018.13:17

Ova boja dokazano djeluje na drugi pol i u ovakvoj odjeći djelujemo inteligentnije, zbog čega ne bi bilo loše da je češće nosimo.

Prema nedavno sprovedenom istraživanju, postoji jedna boja koja nas čini ne samo seksipilnijima nego tako obučene delujemo i jako pametno.

Ono što je još najbolje kod te boje: čini vas mršavijom, bezvremena je i jednostavno pristaje uz sve! Riječ je o (ne)boji – crnoj! Mnogo puta smo pročitali kako ćemo (muškarcima) najlakše upasti u oči i privući ih ako se obučemo u crveno, no izgleda da je crna sada postala nova crvena, čak i kad je o privlačnosti riječ.

Prema istraživanju jedne britanske kompanije, koja je anketirala više od 1000 ljudi, 45 odsto je reklo da je crna boja povezana sa samopouzdanjem, inteligencijom i privlačnošću. Na posljednjem mjestu bila je ipak roze boja - samo 5 odsto ljudi izjasnilo se da najbolje izgledamo u roze izdanju.

Istraživanje je takođe otkrilo da 66 odsto žena rado vide muškarca u crnom. I muškarci favorizuju crnu boju odeće kod žena.


Dakle, crna boja dokazano djeluje na drugi pol i u crnoj odjeći djelujemo inteligentnije, zbog čega ne bi bilo loše da češće nosimo crnu odjeću.

Tagovi: