ATV

Тренд

Ове боје лакова за нокте су хит за надолазећу зиму

  • Извор: Агенције
  • 14.11.2023. 10:28

Руке и нокти показују колико бринемо о себи и какав нам је стил живота. Уредне и његоване руке увијек примијетимо, а у данашње вријеме се пуно важности придаје уредним ноктима - ипак је то једна од првих ствари које примијетимо на људима, те је, без обзира на годишње доба, важно имати лијепе и сређене нокте.

Без обзира на то да ли преферирате минимализам или раскош на ноктима који ће освјежити и најједноставнију одјевну комбинацију, у овосезонским трендовима свако може пронаћи идеалан маникир за себе.

Зима не доноси револуционаран избор лакова за нокте, већ је помало у складу с очекиваном палетом боја нијансама црвене и зелене, те ће најпопуларнији зимски маникири ове године бити у боји трешња и јабука црвене, бордо, те маслинасте и зелене боје шуме.

Трешња и јабука црвена

Црвена је ове сезоне доминирала модним пистама, а као таква је постала и муст хаве боја за нокте. Фантастична је за све који желе имати акцент боје на себи, облаче ли се иначе у црну и земљане тонове, а једнако тако је и једна од елегантнијих нијанси. Маникир у нијанси црвене трешње или црвене јабуке најпопуларнији је избор ове зиме. Уз то, пристаје једнако добро на дугим колико и на кратким ноктима, а управо су кратки нокти растући овосезонски тренд.

Без обзира на ову зиму, стручњаци се слажу да су ове нијансе црвене добар избор баш за сваку сезону, па уложите ли сада у фантастичну црвену нијансу квалитетног лака за нокте - вјероватно ћете је носити и цијелу 2024. годину.

Бордо

Уз црвену, рекли бисмо да се бордо истиче као боја јесени - која ће дефинитивно остати једнако популарна током зиме. Наиме, љепота ове боје јесте у томе да варира у прегршт нијанси које је лако прилагодити свом стилу. Било да је то боја марсала вина, труле вишње или нешто треће… Лако се мијења додавањем бијеле или црне, као и плаве или жуте, па варира од више љубичастих подтонова до оних који вуку на наранџасто, биле тамније или свјетлије…

Маслинаста и зелена боја шуме

Нијансе зелене носиле су се током цијеле ове године. Предоминантно у нијанси авокадо, која има лагано жућкасти подтон, те у нијанси мача, која је лијепа, пастелна зелена. Ипак, доласком јесени, па и зиме, прикладне зелене нијансе постају све загаситије и тамније. Ове зиме, као заправо и сваке друге, популаран је одабир смарагдно зелене. Врло је ефектна, иако суптилна и неупадљива, а одмак је од очекиване црвене нијансе. Ипак, причамо ли о актуелним трендовима, ове зиме бирајте маслинастозелену и зелену боју шуме.

Маслинастозелена је добар одабир за све жене које не воле класично женствене боје лакова за нокте. Притом једнако кул ефекат има на свим тоновима коже, те на кратким и дугим ноктима. Упадљива, лагано мутирана, али свакако ефектна зелена која асоцира на боју црногоричне шуме један је од популарнијих избора ове зиме. Једнако као и крокодил и ловачка зелена. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:40 Серија: Бува (16+)

    Британска трагикомична серија из 2016. године о дјевојци са надимком "Бува" која је преживјела огромну трагедију од које се никако не опоравља.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм