Стручњаци савјетују

Ово су најбоље мирисне ноте парфема за љето

 • Извор: Магазин новости
 • 17.06.2024. 13:09

Од цвјетних до цитрусних нота, могућности су бескрајне када је у питању љетњи мирис. Шта кажу стручњаци, које су најбоље мирисне ноте за љетњу сезону?

Цитруси

Од наранџе, лимуна, грејпфрута и још много тога, све ноте цитрусног мириса пружају освјежавајући мирис.

- Свијетле ноте попут мандарине, лимуна или хрскаве јабуке су увијек привлачне и одличан су додатак свијетлим цвјетовима попут бијеле фрезије, јасмина или неролија - објашњава Џојс Барнс стручњак за парфеме.

Кокос

Мирисне ноте кокоса одражавају тропски осјећај. Овај слатки и кремасти мирис се слаже са цвјетним, чинећи га лаганим женственим осјећајем.

Јасмин

Према Барнсу, ноте мириса јасмина дају енергију и свјежину.

Гарденија

Мирисне ноте гарденије састоје се од јаких, женствених и цвјетних мириса. Ако волите осјећај свјежине током врелог љетњег дана, одлучите се за парфем са нотом гарденије.

Хибискус

Хибискус има сладак, тропски и цвјетни осјећај. Ако желите да мирис тропског хибискуса траје дуже током љета, Бејнс предлаже прскање парфема на вашу одјећу поред коже јер то може помоћи да парфем траје на топлоти, посебно док се знојите.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

  ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

 • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

  ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 21:15 Серија: Ко те шиша (12+)

  Серија: Ко те шиша (12+)

 • 21:45 Серија: Насљедници (12+)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.