Тренд

Овог прољећа носићемо фармерке у потпуно другачијој нијанси

 • 22.02.2024. 07:28

У 2024. години, класични плави или црни тексас биће у другом плану због подједнако пожељне и лаке за ношење нијансе.

Хит су сиве фармерке. Ако погледате најновије ревије са недјеља моде и видјећете колико је ова боја популарна. У ствари, толико да ће сигурно пронаћи свој пут у сваки ормар.

Најпрепознатљивији модел тексаса — онај који сви познајемо — су фармерке индиго плаве боје, са џеповима и чврстим заковицама, које су патентирали Џејкоб Дејвис и Леви Строс, власници кројачке и текстилне компаније, 1873. Данас је то основни елемент гардеробе. Након лудила око смеђег тексаса који је опчинио моду 2023. године, сива ће бити тексас боја године.

Многи дизајнери и модне куће поново су приказали тренд на модним пистама недеља моде за прољеће 2024., доказујући да се сиве фармерке могу носити са свиме.

Чак и познате личности високог профила прихватиле су овај тренд: Бела Хадид је примијећена на улицама Њујорка како носи превелике тексас панталоне, управо у овој боји, преносе Вијести.ме.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

  'Емисија: Бизнис клуб

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:42 Спорт

  Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.