ATV

Izbjegnite neprijatne mirise

Pamuk i lan najprijatniji

  • 28.07.2018. 13:31

Lošim izborom garderobe možete pogoršati već pojačano znojenje na visokim temperaturama vazduha. Vrijeme je da potražite prave komade odeće za ovo ljeto, a evo koji su najbolji materijali.

Pamuk

Prozračan i ugodan za kožu, pamuk je pravi izbor za vrelo ljeto. Osim što ne zadržava toplotu, upija vlagu s tijela i aktivira njeno isparavanje. Dakle, sa odabirom pamučnih komada ljeti sigurno nećete pogriješiti.

Lan

Lagani i prozračni lan ovog ljeta se vratio na velika vrata i postao obavezan u ormanima trendseterki. Odlično se uklapa u različite stilske formule, a ono što je najbitnije - efikasno spriječava znojenje.

Keper

Najčešće se proizvodi od pamuka, pa je vrlo prijatan za nošenje i osiguraće koži dovoljno vazduha. Samim tim, manje ćete se znojiti.

Svila

Ova luksuzna tkanina poznata je po tome što se prilagođava temperaturi tijela odnosno ljeti hladi, a zimi ga grije. Osim što izgleda odlično, svila je tanka, ugodna za nošenje i ne podstiče znojenje. 

Viskoza

Viskoza je tkanina koja je po hemijskom sastavu vrlo slična pamuku, dok svojim izgledom podsjeća na svilu. Upravo zato odličan je izbor za visoke ljetnje temperature, jer hladi tijelo i sprječava pojačano znojenje.

Тагови:
  • 23:45 Серија: Флибег (16+) (Р)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм