U modi svi mogu uživati

Pet modnih trendova koji odgovaraju svim generacijama

 • 12.01.2023.22:34

Viralan video na TikToku dokazao je da, kada je moda u pitanju, sve do stava i načina na koji to nosite, a ne do vaših godina.

Modni trendovi dolaze i odlaze, a neki su u stanju da jednako dobro pristaju damama od 20 godina kao i onima u petoj deceniji života, što u velikoj mjeri potvrđuje hit izazov koji je ovih dana preuzeo omiljenu platformu generacije Z.

Moda nije vezana za godine ili oblik i svako bi trebalo da nosi ono što želi, a da pritom ne naiđe na osudu. Skoro svi se slažemo sa tim, a ipak ne možemo a da sebi ne postavimo neke granice. Često mislimo da određeni komad ili trend nije namenjen nama i da posle određenog uzrasta više nemamo taj luksuz da usvojimo određene komade, piše Elle.rs.

Međutim, ova ograničenja koja sami sebi postavljamo ne moraju da postoje, a to dovoljno dokazuje i ovaj trend koji je poslednjih dana ubedljivo zavladao TikTokom.

Mnogi mladi korisnici platforme zabavljaju se oblačeći svoje mame ili bake na isti način na koji se oni sami oblače, te na taj način pokazuju kako starije generacije nose trendove tipične za generaciju Z. 

Između majica i kargo pantalona ili pripijene mini haljine sa izrezima, mame koje su rekreirale stajlinge svojih kćerki izgledaju blistavo, što je dovoljan dokaz da, kada je moda u pitanju, sve je u stavu ali razumljivo je da ova moderna odjeća za mlađe generacije nije nužno po svačijem ukusu. 

Međutim, mnoge aktuelne modne trendove je lako usvojiti, a ovih pet dokazano odgovaraju svim generacijama.

- Bomber jakna

- Duga teksas suknja

- Čizme do koljena

- Kožni komadi od glave do pete

- Kolor blok autfiti

Tagovi:
 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.