Kako da uvijek izgledate šik?

Pet pravila da uvijek izgledate stilizovano

  • 21.02.2022.10:30

Adekvatni stilski izbori su oni koji će naglasiti vaš lični stil i olakšati vaš svakodnevni život. Ali koja su pravila koja morate da poštujete da biste uvijek izgledali šik?

Kada nosite štikle, budite sigurne da možete udobno hodati u njima

Morate biti sigurni da ćete se osjećati udobno u svoj odjeći ili obući koju odaberete. Cipele igraju veoma važnu ulogu prilikom kreiranja stajlinga, jer mogu da istaknu ili unište svaki autfit. Najvažniji savjet je da koje god cipele da odaberete u njima možete hodati udobno. Cipele možete nositi nekoliko sati kod kuće, da vidite kako se osjećate.

Odaberite odjela "oštrog" kroja

Naglasite krojenje i oštre linije odjela, jer je to veoma važan element za uspješan rezultat. Nije slučajno što se devojke iz Skandinavije toliko ističu svojim stilskim izborom, jer se vjerno pridržavaju ovog pravila.

Naglasite svoj struk odgovarajućim dodacima

Ako postoji neki dio vašeg tijela koji zaslužuje vašu pažnju, to je svakako vaš struk, pa je dobro uložiti u dodatke koji ga ističu.

Pronađite savršene farmerke koje odgovaraju vašem tipu tijela

Pronađite savršene farmerke koje odgovaraju vašem tipu tijela, koje će biti "spas" tokom svih sati u toku dana.

Investirajte u ženstvene komade

Istaknite svoju ženstvenu stranu pravim stilskim odabirom. Investirajte u fine teksture, haljine sa posebnim krojevima, izrezima ili printovima.

eKapija.ba

Tagovi: