Dior Savage

Prefinjene mirisne note ga stvrstavaju u sam vrh: Parfem koji se prodaje svake tri minute

  • Извор: Кликс
  • 02.02.2022. 09:55

Parfemi modne kuće Dior mnogima su omiljeni, a prema rezultatima s tržišta, jedan je posebno omiljen.

Naime, Diorov Savaž postao je najprodavaniji parfem na svijetu, uključujući i muške i ženske mirise.

Nastao je 2015. godine, izvanrednom kreacijom Fransoa Demašija, koji je tada stvarao parfeme za Dior i odlučio se za živahne i bogate note narandže i bergamota te puderaste i drvenaste note. Intenzivan i moćan miris bogat je sirovim materijalima koji su iznenadili i osvojili obožavatelje diljem svijeta.

Savaž Junivers podijeljen je na četiri dijela, koji se razlikuju po intenzitetu. Eliksir je poseban po tome što pomijera granice koncetracije parfema u mirisu. Parfem je ostvario poseban uspjeh, a dašak svježine koji unosi osvojio je, čini se, čitav svijet.

Priča je to o fenomenu Diorovog muškog mirisa koji je prvi put u 2021. uspio osvojiti titulu najprodavanijeg parfema na svijetu. Do sada su prvo mjesto bez izuzetka u istoriji parfema uvijek zauzimali ženski mirisi.

Njegov pobjednički položaj znači da se u 2021. godini svake tri sekunde prodala jedna bočica Dior Savaž parfema. Ovaj parfem otvorio je vrata i novoj generaciji Diorovih parfema, slijedeći održivi put. Bočice ovog parfema 100 odsto se mogu ponovno puniti.

Тагови: