Ponovo u trendu

Pulover se vratio na velika vrata i žene ga obožavaju

  • Izvor: Telegraf.rs
  • 28.01.2022.14:12

Na sreću mnogih žena, ali i muškaraca, pulover je ponovo u trendu i sudeći po praznim rafovima u buticima, možemo zaključiti da su mu se skoro svi obradovali i da jedva čekaju da pronađu svoju savršenu kombinaciju.

Džemperi za jesen i zimu često su "masivni" i predimenzionirani, dok je pulover tanji, a opet idealan izbor jer grije i vizuelno ne povećava siluetu.

Sa "V" izrazom, rolkom, na kopčanje ili ne - puloveri će ove sezone biti neizbiježan komad odjeće, jer se lako kombinuju i unose pravo modno osveženje ove sezone.

Kombinacija za noćni izlazak

Većina ljudi, a posebno mladi smatraju da je pulover prevaziđen komad i ne mogu da vjeruju da odjeća iz 80-ih može tako dobro da izgleda kada se kombinuje sa modernim stvarima.

Stajling za svaki dan

Puloveri se ove sezone mogu pronaću u skoro svim bojama, pa je tako onaj u crvenoj boji idealan za kombinovanje uz duboke, svetle farmerice. Iako važi mišljenje da su samo "štreberi" nosili pulovere, ovaj stajling je dokaz da možete izgledati moderno i trendi.

Košulja-haljina i pulover

Sudeći po fotografijama influenserki i modnih blogerki ova kombinacija je aposolutni hit ove sezone. Ovako obučeni možete da se pojavite na gotovo svakom događaju, a vjerujemo da će svi zapamtiti vaš moderan, a jednostavan stajling.

Nostalgija

Nekada su i djevojke i momci nosili stajling sličan ili čak isti kao ovaj. Fokus je bio na zemljanim tonovima, a najviše su se nosile nijanse braon boje. Ukoliko ste nostalgični ili samo volite modu 80-ih onda je ovo idealan stajling za vas.