Objavljen snimak

Reakcija bake na njenu prekrojenu vjenčanicu je neprocjenjiva

 • Izvor: B92
 • 11.05.2023. 20:08

Nije rijetkost da djeca i mlađi potomci uzimaju haljine svojih majki, baka i prabaka i da ih ponovo nose, jer su ti odjevni komadi ponovo u modi!

Trendovi se stalno vraćaju i funkcionišu po principu zatvorenog kruga, a ovoga puta je jedna Amerikanka uzela bakinu haljinu sa vjenčanja i nosila je na svom posebnom danu, ali malo prepravljenu.

Britani Dalena je uzela bakinu haljinu i prekrojila je. Snimak sa Britaninog vjenčanja je obišao Tiktok i izazvao brojne reakcije, pogotovo bakina reakcija kada je unuku ugledala u izmijenjenoj verziji svoje vjenčanice!

Predsjednik Savjeta roditelja OŠ

Predsjednik Savjeta roditelja OŠ "Vladislav Ribnikar": Vlada obećala da će ispuniti sve naše zahtjeve

Mnogi su se oduševili, dok su drugi smatrali da je trebalo da sačuva original.

"O moj bože", baka je bila iznenađena kada je na Britani vidjela bijeli komplet i tada je shvatila da je to zapravo bila njena vjenčanica.

@brittanyltibbs

3rd generation wedding dress turned into a rehersal dress🤍✨

♬ A Thousand Years (Instrumental Version) - Wedding Music Experts & Instrumental Love Songs & Cover Classics

"Vjenčanica treće generacije pretvorena u haljinu za probu", rekla je mlada u snimku koji je vrlo brzo postao viralan sa 10 miliona pregleda.

Pratite nas i putem Vibera!

Tagovi:
 • 15:00 Tet a tet (R)

  Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti? Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

 • 16:00 Autošop magazin (R)

  Specijalna emisija posvećena automobilizmu i auto-industriji, aeornautici, digitalnim tehnologijama i saobraćaju. Sve što ste željeli da saznate o automobilima.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Blic kuhinjica

  Ova kratka enciklopedija hrane osim što će vas zabaviti sigurno će vam dati ideju za pripremanje ukusnog ručka, večere ili neke specijalne prigode.

 • 17:00 Serija: The Paper/Novine (R) (12+)

  Serija 'Novine' hrvatska je kriminalistička serija u režiji Dalibora Matanića, a prema scenariju Ivice Đikić.

 • 17:50 Metar moga sela (R)

  Marin Marinković, dugogodišnji urednik i TV lice naše medijske kuće, poći će putevima sela u cijeloj Republici Srpskoj, zavirti u domove vrijednih domaćina, otkriti tradiciju i pustiti glas naroda da opiše svoj život i rodnu grudu.