Voditeljka

Ruška Jakić priznala da se oblači kod Kineza i u butiku za tinejdžere

 • Izvor: Telegraf.rs
 • 09.03.2023.08:48

Voditeljka Ruška Jakić definitivno ide svojim putem, te često savjetuje mlade da rade to isto.

Naime, ona je prepoznatljiva po svom stilu, ali i načinu šminkanja.

“Obožavam da se kitim i da se šminkam. Svako jutro se našminkam, moja prijateljica me pita: ‘Gdje ćeš ti, imaš neko snimanje?’, ja joj kažem ne, idem na pijacu", rekla je ona.

Jakićeva je godinama vodila emisiju "Ljubav i moda", a sada je otkrila njen stav po pitanju mode.

“Ne treba pratiti modu, treba pratiti sebe. Ja recimo nosim trenerke, ove moderne boje. Neko kaže kako se ne slaže to što obučem, a pogledaj cvijeće u prirodi, to su boje ljubičaste, roze... Tako se i ja oblačim”, rekla je ona, pa otkrila da se redovno oblači kod Kineza.

“Kineze obožavam. U jednoj robnoj kući imam srebrnu karticu i uvijek imam popust kod njih, a i svašta nađem kod Kineza. Oblačim se i u Bulevaru u butiku za tinejdžere, oni mi jave da su stigle nove trenerke, ove su sad hit za proljeće, jako su u modi”, otkrila je ona.

Ruška ističe da je veoma aktivna na društvenim mrežama.

“Zvijezda sam Tiktoka. Pola miliona pregleda imam samo na dva snimka. To je apsolutni bum bio”, kaže ona.

Rečenica "Dobro jutro, ljepotice" citira se i dan danas, a Raška sada ima novu poruku.

“To je ogromna poruka. Svi su mislili da sm odlijepila kada sam to izgovorila, ali to jeste bitna poruka. Moraš da radiš na sebi da bi sebe zavoljela, ako ne volim sebe kako ću voljeti tebe? Moja poruka je: ‘Grlite se, ljubite se i izazivajte hormon sreće’”, rekla je ona.

Tagovi:
 • 21:00 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:35 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:45 Serija: Red Rok

  Red Rock' je irska kriminalistička serija u režiji Petera McKenna koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

 • 23:15 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.