ATV

Модни савјет

Слип сукња и џемпер - одличан избор за јесен

  • 09.11.2023. 14:08

Може се са сигурношћу рећи да су слип сукње од свиле прије неколико година добиле статус основног комада, па тако и у 2023. овај одјевни комад заиста можемо носити било гдје.

Прије тога, тканине попут свиле и сатена су биле резервисане искључиво за вечерње прилике.

Слип сукње су популарност стекле током 1920-их година и брзо су постале симбол женствености и елеганције, иако су се у то вријеме најчешће носиле као подставе испод хаљина и неглижеа. Након деценија ван модног фокуса, слип хаљине и сукње вратиле су се на сцену током 1990-их година, а тренутно поновно доживљавају свој процват. Модни дизајнери су их поновно интерпретирали на различите начине, додавајући им модерне детаље и материјале, али суштина је остала непромењена.

За ово јесење раздобље, када још увијек није превише хладно, слип сукња је идеална за стварање савршеног оутфита. Трендсетерке на Инстаграму најчешче носе управо комбинацију слип сукње или хаљине са омиљеним плетеним џемпером, и иако то можда звучи неспојиво, заправо се тренутно не можемо сјетити стајлинга који је више шик од овога. 

Слип сукње можете носити на различите начине и можете их комбиновати са многим другим комадима из вашег гардеробера  - на вама је само да одаберете, пише Ел Србија.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:00 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм