Ne pretjerujte sa parfemima

Učinite putovanje avionom udobnim i prijatnim

 • 16.10.2019. 10:54

Da li će putovanje avionom biti udobno zavisi od više faktora, ali i od toga šta ste obukli i ponijeli sa sobom.

Stručnjaci savjetuju da izbjegavate nakit, jer ćete sporije proći sigurnosnu kontrolu, posebno ako se teško skida. Ne preporučuju se ni uske suknje, bluze, pantalone i neudoban grudnjak, jer loše utiču na cirkulaciju. Obucite ono u čemu će vam biti udobno. Izbjegavajte i oskudnu odjeću kako vam ne bi bilo hladno tokom ljeta, ali zaboravite i na glomazne jakne.

Ne pretjerujte ni sa jakim parfemima, jer oni kod osjetljivih osoba mogu da izazovu alergiju ili astmu. Dovoljan je dezodorans. Kada je o obući riječ, nikako nemojte da ulazite u avion u štiklama. Mogu vam usporiti hod, dok japanke lako skliznu sa stopala. Najbolje bi bilo da obujete cipele na vezivanje ili patike. Ali obavezno ponesite šal ili maramu. Ne zauzimaju mnogo prostora i mogu vam biti od koristi tokom leta.

Tagovi:
 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Naša Srpska

  Najnovije informacije, planovi, sve aktuelne, ali i neobične priče i ljudske sudbine. Slikom i rječju, s kraja na kraj Srpske, svaki ponedjeljak u 18:20 donosimo neke nove teme.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:35 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.