Vidljiva razlika

Učinkovite kao kreme protiv starenja - ovo su pet frizura koje skrivaju godine

  • Izvor: Agencije
  • 09.01.2023.03:00

Da li biste nam vjerovali na riječ, kada bismo vam rekli da prava frizura podjednako dobro skriva vaše godine, baš kao i luksuzna krema protiv starenja?

Ipak, postoje neki mali - ali veoma važni - detalji kose koji mogu da transformišu vaš izgled, kamuflirajući bore i fine linije.

U nastavku dijelimo sa vama pet anti-ageing tajni koje se tiču vaše frizure, ali zaista prave razliku!

Talasi ili lokne

Generalno, preporučljivo je izbjegavati ravnu frizuru poslije 50. godine, jer može da naglasi sve nedostatke, kao što su stanjivanje i slabljenje kose, a istovremeno rezultat može da izgleda beživotno i bez volumena. Kada biramo između talasa i kovrdža, izbor talasa je poželjniji, jer im njihov nepretenciozni izgled daje mladost i svježinu.

Reci da prirodnoj ljepoti

Prirodno osušena kosa i šiške koje uramljuju vaše lice su vaši najbolji aduti kada želite da umanjite svoj broj godina, jer savršeno kamufliraju bore na čelu i oko očiju, a istovremeno ublažavaju crte lica, dajući vam djevojačku nemarnost koja izgleda neizlječivo zavodljivo u bilo kom uzrastu.

Birajte razdjeljak na stranu

Razdjeljak na stranu je mnogo laskaviji od onog na sredini, jer može da "sakrije" bore. Ako već imate razdeljak sa strane, pokušajte da promenite stranu da biste dali volumen korijenu vaše kose.

Senzualnost na visokom nivou

Tupe i geometrijske frizure, iako su u trendu, obično ne laskaju ženama starijim od 50 godina, jer "povlače" lice nadole, čineći ga umornijim. Izaberite zalizanu frizuru, kao što je moderni shag, za mladalački i svježiji efekat.

Pramenovi odnose pobjedu

Jednobojna kosa ima tendenciju da učini da lice izgleda dosadno i umorno. Odlučite se za pramenove u tonovima karamele ako imate smeđu kosu da biste posvijetlili lice i učinili da ten izgleda mlađe.

Tagovi: