Jordan

Vjenčala se kćerka kraljice Ranije, zablistala u elegantnoj haljini

 • Извор: Агенције
 • 15.03.2023. 14:03

Starija ćerka kraljice Ranije i kralja Abdulaha od Jordana Iman bin Abdula (27) venčala se tokom vikenda sa Džamilom Aleksandrom Termiotisom, na raskošnoj svečanosti u kraljevskoj palati u Jordanu.

Ovom prilikom mlada je zablistala u elegantnoj vjenčanici dugih rukava.

Iman je nosila potpuno zatvorenu haljinu koja je pratila liniju tijela, dok se u struku blago širila. Prefinjena vjenčanica bila je ukrašena čipkanim, diskretnim dijelovima na grudima i oko rukava.

Jednostavnu punđu je prekrila glamuroznim čipkanim velom, dok je na licu imala minimalno šminke koja je istakla njenu prirodnu ljepotu.


Mada njen najljepši ukras bio je osmjeh koji nije skidala s lica, očigledno srećna što joj se ispunjava san, prenio je portal Zadovoljna.rs.

„Moja draga Iman, ovo nije zbogom jer si ti uvijek u mom srcu i mojim mislima. Bog te blagoslovio“, napisala je Ranija ispod videa na kom Iman pozira u raskošnoj venčanici.

Podsjetimo, poput majke, Iman je diplomirala na Univerzitetu Džordžtaun u Vašingtonu, kao i njen brat Husein, dok je Džamil rođen u Karakasu u Venecueli, a njegovo prezime govori da ima grčku krv. On je završio studije poslovne administracije, te počeo da radi u finansijskom sektoru u Njujorku.


(Foto: Instagram)

Тагови:
 • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

  Серија: Љубавни залогаји (12+)

 • 20:30 Филм: Живи били па видјели (12+) (Р)

  '' Филм: Живи били па видјели (12+) (Р)

 • 22:00 Серија: Вода у праху (12+)

  'Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

 • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

  Серија: Ред Рок (16+) (Р)