Praktična, efektna

Za najmoderniju frizuru 2023. ne treba vam više od pet minuta

  • Izvor: zena.blic
  • 10.01.2023.16:18

Već neko vrijeme govorimo o tom povratku trendova iz ranih 2000-ih godina, a po svemu sudeći, on postaje prilično veliki.

Tako ćemo na kosi u narednom periodu da viđamo mnogo dodataka poput debelih traka i slatkih kopči, vraćaju se i ukosnice, a biće popularan i bočni razdeljak na kosi.

Naravno, one koje prve slede ovaj trend bočnog razdeljka, su svjetske zvijezde, pa su Megan Foks, Kim Kardašijan i Zendaja već prihvatile novi stil.

Razdeljak se nosi na razbarušenu, zalizanu i bujnu kosu, važno je samo da je na strani.

Internet pretrage bilježe porast traženja "neuredne frizure", a čupava kosa je poželjna jer je jednostavna i praktična.

Dok pravite frizuru, možete da ostavite koju vlas raspuštenu ili da je ostavite da visi uz lice, a frizeri najavljuju i povratak stepenastog šišanja.

Ipak, nije sve toliko neuredno, naime, neke modno osvještene žene će da posegnu za ekstremno ravnom i zalizanom dugom kosom. U ovoj varijanti nije bitan volumen, nego dužina i ispeglana kosa. Ovo izgleda uglađeno, a dobro će da stoji u svim prilikama.

Bob frizura i dalje vlada, a ove godine će posebno da bude popularna u Amelie varijanti.

Takvu frizuru nosila je glavna glumica u filmu "Amelie" iz 2001. godine, ona podsjeća na klasični bob, a ima čiste i tupe linije koje djeluju četvrtasto. Savršena je za žene koje imaju tanku kosu, jer daje teksturu i punoću.


(Foto: freepik.com)

Tagovi: