Košulja

Zara povlači proizvod za bebe zbog rizika od gušenja

 • Izvor: mondo
 • 13.05.2023. 08:42

Košulja za bebe sa rukavima brenda Zara povučena je sa tržišta zbog rizika od gušenja, objavljeno je na sajtu "Nepro".

Riječ je o dječijoj košulji dugih rukava sa pet dugmića na prednjem dijelu, robne marke Zara.

Model je 6048/551/400, sa bar kodom broj 06048551400188. Proizvođač je turska firma Istanbul Gomlek GIYIM SAN VE TIC A.S.

"Sprovedenom naknadnom istragom i analizom rizika od strane proizvođača utvrđeno je da se dugmad koja se nalaze na košulji mogu lako otkopčati - odvojiti od košulje pa ih djeca mogu staviti u usta i progutati", navodi se na sajtu.

Čiča lupao nepropisno parkirane automobile

Čiča lupao nepropisno parkirane automobile

Za prozvod je naložen opoziv od potrošača uz povraćaj novca.

Posljednji primjerci proizvoda, kako se navodi na sajtu državnog sistema za obavještavanje potrošača Nepro, prodati su u januaru 2023. godine, prenosi "Mondo".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 23:00 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 23:05 Serija: Red Rock (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.

 • 23:30 Serija: Biro (12+)

  Serija je inspirisana svjedočanstvima bivših špijuna-ilegalaca, koji su na specijalnim dugogodišnjim misijama živjeli pod lažnim identitetom na područijima od velikog interesa za zemlju, a najprije su to Sjeverna Afrika i Bliski Istok.

 • 00:30 Noćni program

  Noćni program