Moda

Znate li koliko novca treba za jednu odjevnu kombinaciju Megan Markl?

 • Izvor: Glas Srpske
 • 11.03.2023.17:11

Modno izdanje Megan Markl u kojem je ona prije dva dana slavila Osmi mart izazvalo je veliko interesovanje javnosti i zbog vesti o titulama njene i Harijeve djece i krunisanju princa Čarlsa, ali i zbog brendova čije je modele nosila.

Megan Markl bila je na ručku u Zapadnom Holivudu na Dan žena. Fotografije sa tog događaja objavljene su na dan kada se saznalo da njena i Harijeva deca, Arči Harison i Lilibet Dajana, nose titule princa i princeze.

To je otkrio saopštenje o krštenju devojčice, gde je napomenuta njena titula. Mnogi to ocijenjuju kao korak dalje ka pomirenju poznatog para sa britanskim dvorom, a neki kažu da su otkrivanjem tog detalja Megan i Hari ponovo provocirali britansku kraljevsku porodicu. Međutim, uslijedila je i vijest da se očekuje dolazak američke glumice i princa na krunisanje Čarlsa III, šestog maja u Londonu.

Kada je reč o modnom izdanju Megan Markl, sve je bilo u znaku prestižnih brendova. Vojvotkinja je nosila tote Šanel torbu čija je cena 6.400 dolara odnosno oko 710.000 dinara. Pretvaranje cijene u našu valutu dodatno ilustruje koliko je skup ovaj modni detalj.

Iza njene obuće stoji modna kuća Valentino, a cena iznosi 770 dolara. Isti brend kreirao je i sunčane naočare za koje treba izdvojiti 364 dolara, dok je kaput od kašmira kreacija modne marke veoma popularne i u našoj zemlji. Za taj kaput treba izdvojiti 5. 990 dolara.

Ukupna suma je 13.524 dolara ili 1.497.106 dinara. Za budžet Megan Markl ova cifra je sitnica, ali je objektivno riječ o ogromnoj svoti novca.

Tagovi:
 • 21:00 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:35 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:45 Serija: Red Rok

  Red Rock' je irska kriminalistička serija u režiji Petera McKenna koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

 • 23:15 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.