Бразил

Андреа водила тренинг на гробљу и поручила: "Мртви ме не узнемиравају"

 • Извор: Курир
 • 13.11.2023. 09:34

Бразилски фитнес модел, Андреа Саншајн, обожава да тренира, а судећи по фотографијама које је објавила на Инстаграму то не подразумијева теретану.

Жена је направила несвакидашњи, многи би рекли бизаран потез, у нади да ће, како каже, "инспирисати друге да јој се придруже и разбију стигме о тренирању на необичним мјестима", преноси Даилy Стар.

Андреа је открила својим фановима, а има их више од 500.000, да се уморила од тренирања у теретани, као и да је “мртви не узнемиравају”:

- Досадило ми је да ме малтретирају у теретани зато што сам лијепа и имам мишићаво тијело. Избацили су ме и због одјеће коју носим. Сада идем у теретану само када је потпуно празна. Иначе, одлазим на гробље и вјежбам с душом.

Она је недавно објавила фотографије с групног тренинга, а каже да је гробље “идеално за физичку активност јер доноси мир и спокој”:

- Овакав тренинг ми даје осећај мира који не могу да пронађем нигдје другдје. То је мјесто гдје се повезујемо с природом, одајемо почаст онима који су отишли, а такође бринемо о сопственом здрављу.

Андреа истиче да је узбуђена, а тврди да јој се и други придружују на "необичном путовању и превазилазе предрасуде".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

  ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 22:05 Серија: Ко те шиша (12+)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 22:35 Вечерње вијести

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 22:50 Серија: Ел Чапо (16+)

  ''''Телевизијска серија о једном од најпознатијих нарко босова - Јоакину "Ел Чапу" Гузману.

 • 23:30 Ноћни програм

  Ноћни програм