Удата за Јована из Бањалуке

Аргентинка открила како из њеног угла изгледа српска слава

 • Извор: Блиц
 • 22.02.2024. 09:27

Свакодневно снимајући занимљив садржај о животу и обичајима на Балкану, Аргентинка Денис која се прије неколико година удала за Србина Јована, подијелила је али и “упозорила” друге странкиње како заправо изгледа бити у браку са Србином и славити његову славу.

Денис из Аргентине и Јован из Бањалуке упознали су се у Дубаију, док су као стјуардеса и стјуард радили свој посао и путовали по свијету.

Након што су се једно у друго заљубили, одлучили су да свој живот наставе у Бањалуци, Јовановом граду, гдје су основали породицу… А гдје је српска породица, ту је и српска слава – која у случају ове Аргентинке изгледа као “прави емоционални ролеркостер”.

“Дјевојко, ако си у вези са Србином, онда је овај видео за тебе. Али прво, дозволи ми да ставим ову кобасицу и суво месо у фрижидер гдје се већ налазе додатне кобасице и суво месо", рекла је Денис док је у рукама заиста држала велику чајну кобасицу и још већи комад сувог меса.

А онда је кренула излагање о томе, како је то бити жена или дјевојка Србина.

– Као прво, свака част дјевојко! Али хајде да те питам нешто, колико је озбиљна ваша веза? Куда она иде? Да ли знаш шта је слава? Ако знаш шта је слава, да ли си га питала коју славу он слави, када је она, како је он слави? Колико дана она траје? Да ли си га питала ова питања?

"Јер, дјевојко, да ти кажем нешто, то ће бити и твоја слава једног дана и то је емоционални ролеркостер“, рекла је она.

Такође, додала је да ове године има прилику да слави четврту славу са својом новом породицом – као званична снајка.

– Моја осјећања за два дана овог догађаја ишла су горе-доле, и у многим тренуцима током тих дана себе сам питала ‘Како сам дођавола завршила овдје?’. То су дани када дефинитивно нема одмора ни сједења… Добра ствар је што имаш неограничене количине ракије, али буди спремна да од сваког госта добијеш три пољупца у образ. Такође, потруди се да научиш неколико ријечи попут ‘Хвала’, ‘Баш ми драго’, ‘Добродошли'…. О да, тада има и много кафе! Научи све процедуре са светим стварима, јер ће све очи бити упрте у тебе дјевојко. Али најважније – Уживај и… Срећно!”, поручила је она на крају.

“Снајка, знаш шта ваља”

Њен видео привукао је велику пажњу како Срба, тако и странаца, који су своје одушевљење написали у коментарима.

"Дјевојко, ја сам Српкиња удата за Србина и под стресом сам сваки пут кад је слава у питању. Иако сам и сама славила цијели живот”, “Удата сам за Србина и ове године ће бити моја прва слава, послије овог видеа сам мало истраумирана”, “Хаха, како си завршила ту питаш се? Врло лако, медаља за оригиналност”, “Свака част снајка, знаш шта ваља”, писали су јој они испод видеа.Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

  'Емисија: Бизнис клуб

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:42 Спорт

  Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.