Horoskop

Astro-Žar otkriva za ATV: Ko će biti srećne ruke do kraja godine

  • Izvor: ATV
  • 04.12.2021.21:58

Početak je decembra - idealno vrijeme da znamo šta nam zvijezde pripremaju u završnici 2021. godine.

Astrolog Žarko Gambiroža, poznatiji kao Astro- Žar otkrio je u emisiji “Centar dana” prognozu za kraj godine – od ljubavi, preko posla, do zdravlja.

Budući da smo ušli u sazvježđe Strijelca, kaže Gambiroža, trebalo bi da damo sebi malo više oduška i da se opustimo, te da pojačamo fizičke aktivnosti u prirodi.

Prateći planetu sreće Jupitera, gdje god da se nalazi donosi nam sreću i uspjeh, kaže Žarko. 

"Činjenica da je svima nama Jupiter trenutno u sazvježđu Vodolije. U odnosu na Vage, Vodolija predstavlja petu kuću, a to je kuća igre, ljubavi i zabave, a Vagama je ljubav na prvom mjestu. Dok će jednom Škorpionu ovo biti dobar period za sređivanje doma i privatnog život", ispričao je Željko u Centru dana. 

Gambiroža kaže da se u ovom periodu Strijelčevima otvaraju kratka putovanja, kontakti i komunikacije, a Jarčevima bi trebalo da "legne" neki novac. Takođe, kaže on, Vodolijama ovaj period donosi optimizam i euforiju, vjerovatno će imati neke lude ideje, a Ribama je ovo period zaštite, kao da imaju anđela čuvara -  dok je svakako poželjno da rizik svedu na minimum.

"Ovnovima će ovaj period donijeti nova prijateljstva, mogu čak računati i na usluge prijatelja iz inostranstva. Bikovima će donijeti napredak u karijeri i statusu, a Blizancima obrazovanje i putovanja. Za Rakove je ovo period povoljan za investicije i možda će ući u kredite, a Lavovima bi ovaj period mogao da donese dobre partnerske veze. Djevicama očekivano - ovo je period koji donosi dosta novih obaveza”, rekao je najpoznatiji banjalučki astrolog u Centru dana.

Žarko kaže da je planeta Saturn takođe u sazvježđu Vodolije, a to znači da bi npr. Blizanci trebalo da buduo prezni po pitanju saveza i ortakluka, te kad potpisuju ugovore. A, jednom jarcu, kaže Gambiroža, Saturn traži oprez i odgovornost.

“Krajem godine Jupiter ćeući u sazvježđe Riba gdje mu je jako lijepo i što će nam dati duhovni rast i nadgradnju”, rekao je Astro-Žar.

Od Nove godine, smatra ovaj astrolog, ne treba započinjati nove stvari budući da je početak horoskopa u Ovnu i Ovan je prvi, dok Jarac vlada oko Nove godine. Sa Ovnom počinje život, jer on vlada proljećem, tvrdi on.

Željko kaže da suština astrologije nije određivanje sudbine, nego pomoć da nađemo najbolji način kako bismo se nosili sa onim što nam je dato u određenom trenutku. Kako da prevaziđemo probleme i kako da prepoznamo ono što je dobro. Spoznati sebe i svoje kvalitete je suština astrologije, zaključio je Gambiroža u Centru dana.