ATV

Bizarno

Baka (61) tvrdi da je trudna: Momak može da joj unuk bude

  • Извор: Аваз
  • 26.08.2023. 17:15

Jedna žena tvrdi da je trudna u 61. godini. Ne zna se da li je čudnija trudnoća u njenim godinama ili to da je na snimku koji kruži društvenim mrežama ljubi mladić koji može unuk da joj bude.

Ona i momak za koga se iz snimka zaključuje da je njen partner, napravili su proslavu povodom otkrivanja pola bebe. Baka Silvija je pozirala u rozoj haljini, a iza nje je na zidu bila dekoracija u plavoj i rozoj boji, a dok ju je izabranik ljubio, ona je na snimku pokazivala pozitivan test na trudnoću. 

Njih dvoje su pozirali i s cipelicama za bebe, a mladić ju je u jednom trenutku i poljubio u trudnički stomak.

Nije naznačeno odakle je tačno ovaj u najmanju ruku neobičan par, niti kako se akteri snimka zovu, ali u komentarima su se javljali šokirani korisnici Instagrama, koji su izražavali čuđenje.

"Je li ona milijarderka", "Da li je ovo neka šala", "Bez komentara", "Kao horor film", komentarisali su korisnici Instagrama širom svijeta.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:45 Серија: Флибег (16+) (Р)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм