Стиже права експлозија страсти и промјена

Бивше љубави се враћају у живот: За ова 3 знака петак ће бити паклен

  • Извор: Srbija danas
  • 17.04.2024. 17:56

Од петка Сунце улази у знак Бика, па се и свијест усмјерава ка пољима новца и инвестиција. Жељећете да поправите своје финансије, док ћете имати и прилике да покренете нови извор прихода.

Свијест је управљена на стицање и материјални део стварности, у виду покретне и непокретне имовине. Можете примијетити да вам се енергија смирује и да не журите толико.

Експлозија на небу

Овог дана се спајају ретроградни Меркур и Венера у Овну, па лако може доћи до неочекиваних љубавних сусрета, али и сусрета да особама које волите попут пријатеља. Такође, можете имати више контаката, порука и позива за дружење, враћање неких бивших партнера или особа које дуго нисте видјели ни чули.

Зашто се укидају сервиси ауто-клима

Зашто се укидају сервиси ауто-клима

- Уколико желите са неким да се помирите то можете учинити овог дана. Имамо и добар аспект између Марса и Јупитера за хороскопске знакове па вам овај планетарни утицај може помоћи за велике планове и визије, као и за рјешавање законских ствари и послове и пројекте повезане са иностранством. Најважније овог дана јесте да не критикујете и не будете ситничави. Овај дан можете пуно тога постићи - рекла је за портал Србија Данас астролог Јасмина Митровић.

Ован

Ретроградни Меркур најинтензивније ће се одразити на пољу односа и веза код Овнова. Заузети могу очекивати неспоразуме и неразумијевање са партнером. С друге стране, слободнима сљедује повратак бивших љубави. Извјесно је да су они које сте некада вољели и они који су наставили да воле вас, негдје у близини. Они само чекају да вам се поново појаве у животу.

Шкорпија

Ова “ретроградност” код Шкорпија представља веома емотиван транзит и можете очекивати да ћете се носити са прошлим везама, пројектима и пословима од којих никада нисте у потпуности одустали. Иако ће подсјећање на бивше љубави и сараднике бити веома бурно, покушајте да то посматрате као прилику да коначно ставите тачку на неке незавршене “пројекте” из прошлости.

Рибе

Када је ријеч о заузетим Рибама, код њих постоји дисбаланс у вези током овог периода и на њима је да сами нађу и успоставе поновну равнотежу. Ово се углавном односи на то колико ко од партнера “улаже” у везу – да ли сте обоје искрени, отворени? Ако не, сада је вријеме да разговарате о стварима и пронађете решење. Ако не можете, можда бисте жељели да се разиђете и пустите прошлост да се врати.

Биће штете због снијега, нова прогноза не обећава

Биће штете због снијега, нова прогноза не обећаваПратите нас и путем Вибера