Како им је пало на памет?

Бизаран тренд - Труднице шетају по гробљима и раде језиву ствар

 • 24.05.2024. 16:27

Кад тражите име за дијете на памет вам падају или разне идеје или – ништа паметно. Ако не знате "на прву" које би име дали дјетету, онда се послужите разним изворима који би вам могли послужити као инспирација.

Будући да давање имена беби није мала ствар и на родитељима је велика одговорност по том питању, некад се то бирање стварно одужи, па инспирацију потражите на све већем броју мјеста и може да вам се упали лампица на најнеобичнијем мјесту.

А једна мама је своју нашла, вјеровали или не, на гробљу. Заправо, ријеч је о новом сабласном тренду са ТикТок-а, а на гробље се одлази циљано по инспирацију за име за бебу.

Будућа мама Хејли, која на ТикТок-у има корисничко име @hodgehouse и која је тренутно трудна, подијелила је недавно видео о својој посјети гробљу. У тексту уз видео описала је зашто сматра да је баш то мјесто добро за одабир имена за дијете.

- Кад гробља имају најљепша имена, па водите породицу да траже име за дјевојчицу, написала је Хејли, која је већ мајка троје дјеце.

Она је прошетала гробљем и читала различита имена на надгробним плочама. У обилазак је кренула и њена породица.

(МисМама)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 19:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 20:00 Лутрија РС, Лото

  Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

 • 20:10 Емисија: Прича се

  '''Политичка, дебатна, емисија ‘Прича се…’ доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

 • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

  ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 22:05 Серија: Ко те шиша (12+)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 22:35 Вечерње вијести

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.