Шта се мијења

Четири хороскопска знака чији се љубавни животи драматично мијењају како Венера улази у Лава

  • Извор: Агенције
  • 10.07.2024. 04:00

Послије овог љета, нећете бити исти.

Протеклих мјесец дана Венера се налазила у Раку, гдје се изузетно добро сналази у бризи и заштити, али се често бори да се ослободи ограничења традиције и тежње ка сталној безбједности.

За то вријеме догодило се неколико позитивних ствари: односи су били пријатнији, заједно смо проводили више времена код куће, а жене, посебно мајке, биле су наглашене. Било је то вријеме да се цијени предан, напоран посао обављен иза кулиса.

Све се ово мијења 11. јула у 12:19 поподне ЕСТ, када Венера достиже нулти степен Лава и уводи гласне, смјеле и харизматичне промјене у наше романтичне везе, у наш циклус трендова љепоте и за наше самопоуздање.

Кад год се планета љубави нађе у овом драматичним и поносним знаком, загарантовано је уживање у центру пажње, након толико времена скривања у позадини.

У тренутку када Венера уђе у Лава, супротставиће се Плутону, планети уништења и трансформације, у Водолији, која је тренутно ретроградна.

Ево који хороскопски знаци могу очекивати позитивне љубавне промјене у предстојећем периоду:

Ован

Уколико желите да имате вруће љето, звијезде су распоређене у вашу корист. Са Венером која пролази кроз ваше пето поље, привући ћете доста потенцијалних љубавних интересовања, а чак ћете се можда и уплести у љубавни троугао вриједан филма. Често вас други јуре, па будите опуштени и увијек их оставите да желе више. С друге стране, са Плутоном у вашем једанаестом пољу у супротности са Венером, ризикујете да привучете опсесивне љубавнике. Блокирајте свакога ко дјелује мало сумњиво.

Лав

Ово је вријеме да храбро закорачите у своју моћ. Венерини транзити до ваше прве куће увијек чине да изгледате гламурозније, љепше и привлачније, а осјећаћете се као главни лик свог живота током овог кратког транзита у коме вам се чини да вам све иде сумњиво добро. Ако сте уморни од бесмислених састанака и тражите неку дугорочну посвећеност, постоји јасан позив из универзума да уђете у озбиљну везу, мада са Плутоном у вашем седмом пољу у супротности са Венером, могли бисте завршити везани за још једну кармичку животну лекцију умјесто тога.

Јарац

Онима од вас који су недавно ступили у нову везу, вјерили се или везали чвор, свидеће се предности Венере која вртложно путује кроз вашу осму кућу. Можда сте и сами шеф, али велике су шансе да сте се удружили са неким ко је једнако богат. Нека вас ваш партнер одведе на тај скупи европски одмор. Међутим, све на свијету захтијева равнотежу, а понекад карма поравна рачун. Плутон у вашој другој кући наспрам Венере је ту да подсјети да ако лажете о сопственој нето вредности, користите некога за њихов новац или не показујете довољно захвалности, можда ћете се суочити са посљедицама.

Водолија

Планета романтике у вашој седмој кући? Не може бити очигледније: овог љета ћете видјети неке велике промене у вашој сфери љубавних односа. Ако сте заглавили у ситуацији или сте уморни од љетних заплета, биће вам драго да знате да кога год да сретнете током сљедећег мјесеца, има озбиљан потенцијал. Међутим, с обзиром на то да Плутон у вашој првој кући прави опозицију са Венером, ово није безбрижна, лежерна ствар за било кога од вас. Кога год да уведете у најинтимније просторе свог живота, трајно ће промијенити ваш идентитет. Послије овог лета нећете бити исти.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: