ATV

Jesen uskoro stiže

Četiri horoskopska znaka će pratiti sreća u oktobru

 • Izvor: Novosti.rs
 • 19.09.2023. 08:12

Oktobar samo što nije stigao, donoseći sa sobom šarenilo jesenjih boja, svježi miris lišća i obećanje sreće za određene horoskopske znakove.

Dok se priroda priprema za svoj prelazak u hladnije dane, astrolozi tvrde da će neki srećnici doživjeti pravu eksploziju pozitivnih događaja u ovom mjesecu. Otkrijmo koji su to srećni znakovi i šta im oktobar nosi!

Strijelac (22. novembar - 21. decembar): Ljubavna harmonija

Strijelčevi, oktobar će vam donijeti duboku emocionalnu harmoniju u ljubavi. Ako ste u vezi, odnos s partnerom će postati još čvršći, dok će slobodni Strijelčevi privući posebnu osobu koja će donijeti radost u njihov život. Ovo je vrijeme za otvaranje srca i izražavanje ljubavi prema voljenim osobama.

Ovan (21. mart - 19. april): Povišica i uspon na poslu

Ovnovi, spremite se za uspešan oktobar! Planete vam naklonjene donose povoljne okolnosti za napredak na poslu. Možda ćete dobiti očekivanu povišicu ili priznanje za vaš trud. Ne oklijevajte da se istaknete i preuzmete inicijativu, jer su vaše vođstvo i energija ključni faktori za uspjeh ovog mjeseca.

Blizanci (21. maj - 20. jun): Neočekivani susreti i avanture

Blizanci, očekujte da će vam oktobar doneti uzbuđenje i neočekivane susrete. Možda ćete upoznati zanimljive ljude ili se ponovno povezati sa starim prijateljima. Ovo je vreme za nove avanture i otvaranje prema novim iskustvima. Putovanja i komunikacija će biti naglašeni, pa iskoristite šanse za širenje svojih horizonta.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar): Finansijski prosperitet

Vage, pripremite se za pozitivne promjene u finansijskom sektoru. Oktobar će vam donijeti mogućnost za rastuću dobit i poboljšanje vašeg budžeta. Ovo je odlično vrijeme za pametno upravljanje novcem i razmatranje dugoročnih investicija. Vaša diplomatija će vam pomoći da pregovarate o boljim uslovima i dogovorite unosne poslove.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 18:10 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 18:11 Vremenska prognoza

  Svakog vikenda na programu ATV-a od 8:30h očekuje vas jedan od omiljenih vikend programa svih generacija i profila. U domaćoj produkciji, na šta smo posebno ponosni, emisija „Vikend vekerica“ već dugi niz godina na jedinstven način krasi program ATV-a.

 • 19:11 Bez komentara

  Kratka, dinamična i zanimljiva emisija koja okuplja i iznosi video snimke neobičnih i nesvakidašnjih prizora i događaja iz cijelog svijeta.

 • 19:21 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:26 Serija: Slatke muke (12+)

  Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 20:26 Koncert: Jelena Karleuša

  Koncert: Jelena Karleuša