Астрологија

Четири знака бришу соло статус у априлу

 • Извор: Мондо.рс
 • 01.04.2024. 19:52

Мјесечни хороскоп за април 2024. године каже да нам стиже један од најважнијих периода.

Обиљежиће га чак шест кључних астро догађаја, а када је љубав у питању, четири знака хороскопа ће упознати сродну душу. Хороскоп открива да је ријеч о Бику, Лаву, Дјевици и Ваги.

Ако сте рођени у неком од тих знакова, прочитајте шта вас чека!

БИК

Астролози предвиђају да ће се живот Бика промијенити од априла 2024. Бићете испуњени љубављу. Ова година ће генерално бити мирна, али то не значи да ће везе постати досадне. Ако сте заузети, живјећете срећним и испуњеним животом без свађа и стреса. Ово је сјајно вријеме да се припремите за новог члана породице. Бикови који су соло, могу да се утеше чињеницом да је њихов будући партнер већ у близини. Није битно да ли су га упознали сад или се познају од раније, карактери ће бити веома слични. Хороскоп вас савјетује да редовно идете на састанке, групна окупљања или друштвене догађаје на које сте позвани.

ЛАВ

Ако се плашите јер је прошла година донијела превише љубавних проблема, отклоните страх. Радоваћете се што ће април 2024. бити другачији. Многи људи ће вас тражити ако сте слободни, а све како би пронашли партнера са којим имају слична увјерења и начин живота. Појава ове особе може да изазове снажну вибрацију у "крхким" срцима Лавова, што може да доведе до брзог брака. У међувремену, заузети Лавови могу да се суоче са неким потешкоћама. Хороскоп каже да ће то бити мањи сукоби који могу лако да се ријеше.

Д‌ЈЕВИЦА

Од априла 2024. имаћете много среће у љубави! Важно је да будете опрезни, каже хороскоп, јер не треба да судите о другима само на основу њиховог изгледа. Конкретно, почетак априла је вријеме када можете да започнете нову везу или пронађете партнера. Заузете Д‌јевице треба да планирају романтичне догађаје и изненађења за своје партнере, као што су посебни поклони или кратко путовање. Осим тога, од априла до средине јуна, Д‌јевице могу донекле да забораве да и даље имају романтичног партнера. Потрудите се да покажете другој особи да су ваша осјећања бескрајна и непромјенљива.

ВАГА

Април 2024. године биће идеално вријеме да започнете нову везу. Захваљујући Јупитеру, можете да сретнете своју вољену особу било када и било гдје. Ово је мјесец када ће љубавни живот просто блистати! Да бисте имали слатку и романтичну љубавну причу, потрудите се да отворите своје срце и дозволите осјећањима других да утичу на вас. Осим тога, требало би да избјегавате да се понашате импулсивно у љубави јер на тај начин може брзо да избледи. Савјет за заузете Ваге - одрекните се свих афера и посветите се свом тренутном партнеру да бисте се осјећале истински вољено.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Центар дана

 • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

  Тет а тет са Татјаном Трнинић