Објава на Редиту

Дјевојка тражи момка из Фоче: Упознали се на концерту Рамштајна у Београду

 • Извор: Блиц
 • 30.05.2024. 18:37

Након потенцијалног "љубав на први поглед" тренутка на недавно одржаном концерту Рамштајна у Београду, једна Српкиња одушевила је читав регион када је на интернету објавила да тражи момка из Босне и Херцеговине, тачније из Фоче ког је управо тамо и упознала.

Она је у анонимној објави на Редиту написала да је наводно само због момка ког је упознала на концерту направила профил на овој друштвеној мрежи у нади да ће успјети да га пронађе.

“Здраво људи, имам једно можда мало чудно питање. Можда је и кринџ али направила сам Редит налог само због овога.

Напао човјека у маркету: Било је у неурачунљив када га је песницом ударио у слепоочницу

Напао човјека у маркету: Било је у неурачунљив када га је песницом ударио у слепоочницу

Упознала сам једног дечка на концерту Рамштајна у Београду, 24. маја, били смо на трибинама сектор А. Нажалост нисмо размијенили телефоне нити било шта, а јако бих вољела да ступим поново у контакт са њим. Он је из Фоче. Пошто Фоча није тако велико мјесто, вјерујем да није много људи из Фоче ишло на концерт, па можда има наде да га неко зна или да је можда и он овд‌је међу нама, пише Блиц.

Претражила сам Фејсбук и Инстаграм уздуж и попријеко по имену, али нисам ништа нашла, а не могу да се сјетим како се презива, једино се сјећам да се презиме не завршава на ‘ић’.

Шок: Младожења након 12 дана сазнао да се оженио мушкарцем

Шок: Младожења након 12 дана сазнао да се оженио мушкарцем

И да, стварно нисам неки сталкер, причали смо и кликнули, али је мене мало спуцала параноја пошто сам ишла сама на концерт али ваљда ћу га пронаћи макар узела онај онлајн именик и звала редом све”, написала је она.

“Пронашла га?”

Њена објава одушевила је цијели регион који су на разне начине покушавали да јој помогну да потрага за младићем буде успјешна.

Д‌јевојка се након неког времена јавила и са свима подијелила срећне вијести.

“Пронашла сам га!”, написала је она.

Након посљедњег јављања д‌јевојка није оставила никакве додатне информације, а ми се ипак надамо да ће се након сљедећег сусрета, уколико до њега дође, љубав заиста и родити.

''Још једном и бићете избачени'' Ђоковић побјеснио

''Још једном и бићете избачени'' Ђоковић побјеснио


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

  ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

 • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

  ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 21:15 Серија: Ко те шиша (12+)

  Серија: Ко те шиша (12+)

 • 21:45 Серија: Насљедници (12+)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.