ATV

Ухапшена

Годинама непозвана упадала на вјенчања

  • Извор: Агенције
  • 16.10.2023. 17:45

Сандра Линн Хенсон, 56-годишња Американка из Мисисиппија, ухапшена је неки дан након што се поново непозвана појавила на једном вјенчању.

Овај пут су је полицији наводно пријавили узваници, те је против ње подигнута оптужнице за ситну крађу, неовлаштени улазак те ремећење јавног реда и мира.

Нажалост, није Хенсон током претходних година долазила на вјенчања само како би бесплатно јела и пила, више пута је уловљена како краде картице и новац из торбица, а оперисала је у неколико савезних држава, понајвише у Алабами, у Мисисиппију и у Тенесију.

У Алабами ју је полиција повезала с крађама на чак девет различитих вјенчања, а њени први походи забиљежени су још 2017. године.

Хенсон је 2021. године ухапшена док је крала кредитне картице, новац и дарове на једном вјенчању у округу Маршал, Мисисипи, те јој је том приликом опозвана већ претходно изречена условна казна.

Одређена јој је затворска казна у трајању од пет година, па у овом тренутку није најјасније како се већ нашла на слободи, пишу амерички медији.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: