ATV

Kalita Fajr

Jedna je od najzgodnijih žena na svijetu, ali ne depilira pazuh i prepone

  • Извор: Курир
  • 17.06.2023. 15:45

Portugalka Kalita Fajr redovno na društvenim mrežama objavljuje poruke o važnosti "ljubljenja sebe" i pozitivnog doživljala sopstvenog tijela, a da se ne bi sve završilo na priči, još je prije tri godine odlučila da kaže ne žiletima, brijanju i depilaciji.

Nikada se nije više govorilo o važnosti samopouzdanja i prihvatanja sopstvenog tijela sa svim njegovim nesavršenostima nego posljednjih nekoliko godina, a svaka prava influenserka i moderna djevojka današnjice pored svojih fotografija na društvenim mrežama dodaje i hashtag #bodypositive, engleski izraz koji objedinjuje sve navedeno.

Međutim, dok nekima on označava žensku snagu koja predugo svijetu krojenom za muškarca nije mogla da dođe do izražaja, drugi vjeruju da ono što promovišu moraju, da bi bilo iskreno, i sami da žive, pa sve više nepoznatih i slavnih žena javno odbacuje proizvode za njegu poput brijača, pokazujući time da se neće ukalupiti u nametnuti standard ljepote, te da se i bez uljepšavanja dobro osjećaju u svojoj koži.

Jedna od njih je i Portugalka Kalita Fajr.

Iako joj mnogi zamjeraju selfije sa dlakavim pazusima i preponama, nju, kaže, nije briga, pa su dlačice na njenim fotografijama i videima uvijek u prvom planu. U jednom nedavnom videu Fajr je tako pozirala u crvenom bikiniju s rukama podignutim iznad glave, kako bi svima pokazala da više ne posjeduje brijač, a pored je napisala: "Dlake na tijelu su predivne".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:50 Серија: Немирни (16+)

    Немирни' је ТВ серија из 2023. године у режији Дарка Николића, настала према роману Марка Поповића 'Један погрешан корак', а сценарио потписује Даница Николић Николић.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм