Астрологија

Једном знаку хороскопа ће се жеље остварити у марту

 • Извор: Агенције
 • 23.02.2024. 22:52

Сазнајте шта вам мјесечни хороскоп за март 2024. године доноси на свим пољима.

Једном знаку ће се многе жеље остварити у овом мјесецу.

Ован

У мартовском хороскопу за Овна осјећа се анксиозност. С једне стране живот тече умјерено, док са друге увијек постоје разлози за немир.

Под Сунцем у знаку Риба повећава се осјетљивост, што позитивно утиче на лични живот.

Ован је одлучан у намери да усрећи своју другу половину. Романтични викенд довешће до потпуне обнове односа. На послу је једноставно незамјењив: чекају га важни састанци, послови, нови пројекти - много је разлога да се докажу.


Забрањен омиљени дјечији слаткиш - узрокује рак?

Забрањен омиљени дјечији слаткиш - узрокује рак?

Међутим, знатан помак у послу неће се догодити до пуног Мјесеца у марту, када ће резултати урађеног постати видљиви. Крај марта доноси срећу у љубави. Љубавници који су се посвађали направиће први корак ка помирењу. Према мартовском хороскопу, за Овна се отвара свијет романтике и задовољства.

Ако је веза још увијек превише нестабилна и крхка, прећи ће у квалитативно ново стање.

Бик

Први дани марта биће успјешни за каријеру и професионалне активности. Бикови ће вјероватно добити понуду за нову позицију или пак за посао из снова.

Да би се суочили са овим изазовима, потребно је стално учење и унапређивање вјештина. Под утицајем Венере у Водолији ограничења губе своју моћ. Бик ће бити потпуно ослобођен и престаће да скрива своје мисли.

Може се родити идеја о редистрибуцији улога у породици, што ће постати камен спотицања на путу ка срећи. Не треба шокирати вољене својом необичношћу, боље је одложити трансформацију.


Лоциран мистериозни балон на небу изнад САД

Лоциран мистериозни балон на небу изнад САД

Крај марта биће изузетно динамичан. Од отварања перспектива у професионалном пољу застаје дах. Мартовски хороскоп за Бика предвиђа велики посао који ће га гурнути на врх кад је ријеч о каријери. Највјероватније ће због будућег успјеха морати да проведе вријеме на путу, али не треба да брине - све ће проћи добро.

Близанци

Прољеће буди успаване осјећаје, а фокус је на личном животу. Самци ће уронити у везе, а брачни парови имаће могућност да ријеше несугласице.

Близанце ће у овом мјесецу пратити претјерана емотивност карактеристична за Сунце у знаку Риба, што може довести до стреса.

Сви циљеви у марту су оствариви ако почнете да их спроводите током пуног Мјесеца који носи огромну креативну енергију. Близанци ће имати успјеха не само на пољу каријере, већ и у рјешавању досадних свакодневних питања.

Са каријерне тачке гледишта, почетак марта биће плодоносан. Живот брзо добија замах па ћете морати да се прилагодите лудачком ритму.


Трамп мора да плати 454 милиона долара

Трамп мора да плати 454 милиона долара

Ако рјешавате проблеме корак по корак, биће могуће суочити се са свим изазовима и не заглавити се у роковима.

Пошто Венера у Водолији даје слободу и креативност, смјеле идеје ће се рађати једна за другом.

Рак

У марту ће Ракове пратити оптимистично расположење. Оно је углавном везано за успјех у каријери: вјероватне су профитабилне понуде и обећавајући пројекти.

Показана иницијатива ће се исплатити у блиској будућности. У мјесецу Риба, метода визуализације добро функционише, тако да ће Рак бити у могућности да привуче срећу у свој живот.

Међутим, снови треба да буду подржани стварним акцијама. Сада је важно фокусирати се на посао јер енергију не треба да трошите узалуд.


Мистерија 'нестанка' Ане Бекуте: Нагађа се гдје је пјевачица

Мистерија 'нестанка' Ане Бекуте: Нагађа се гдје је пјевачица

Пун Мјесец у марту доноси мир и спокојство породичном Раку. Биће могуће ријешити све постојеће несугласице, а односи ће достићи квалитативно нови ниво. Потребно је заштитити владајуће благостање на сваки могући начин.

Прољећно расположење ући ће у живот окрећући све наопачке. Мартовски хороскоп за Рака предвиђа промјене везане за мјесто боравка. Догађаји ће јурити у галопу: случајна информација, примамљива понуда бившег колеге и - кофери су већ спаковани.

Лав

Прољећна топлота буди успаване снаге и даје подстицај за развој. На таласу инспирације биће могуће постићи добре резултате у многим областима живота, укључујући и лични.

Промјене расположења могу представљати препреке у послу. Пошто је Сунце у Рибама карактеристично по песимистичком погледу на свијет, Лав ће се суочити са повећаном анксиозношћу.


УИО продаје чоколаде и дезодорансе у Бањалуци

УИО продаје чоколаде и дезодорансе у Бањалуци

Медитација ће помоћи у обнављању духовне хармоније. На личном фронту очекују се изненађења, а са пуним Мјесецом живот ће се драматично промијенити. Усамљени Лав повјероваће у праву љубав јер ће упознати свог идеалног партнера.

Удварање неће бити дуго, а одлука о браку брзо ће сазрети. Упркос гужви, живот ће тећи према јасном распореду. Не треба се бојати неуспјеха: први стидљиви кораци биће почетак великог свијетлог пута.

Посљедњи дани марта проћи ће убрзаним темпом. Биће најплодоноснији за људе из умјетничког свијета који могу видјети љепоту у обичним стварима.

Дјевица

Почетак марта доноси добре финансијске могућности. Завршавање започетог посла захтијеваће напор, али ништа неће спријечити спровођење нових идеја.

Према хороскопу за Дјевицу, пробни кораци у фриленсингу показаће се као успјешни. Временом ће те споредне активности постати потпуна замјена за главни посао. Ентузијастична љубав према животу, карактеристична за Венеру у Водолији, биће заразна.

Под утицајем позитивне енергије могу се пробудити нови таленти, а жеља за креативношћу ће се повећати. Упознавање са интересантним људима повезаним са умјетношћу допринијеће реализацији потенцијала овог знака.


Метеоролози у БиХ тврде: Стиже и до пола метра снијега

Метеоролози у БиХ тврде: Стиже и до пола метра снијега

На послу се до средине мјесеца може накупити гомила хитних обавеза. Сипање пепела на главу других и тражење кривца је неуспјешна тактика тако да, ако се не баците на посао засуканих рукава, нећете избјећи опомену.

Вага

У хороскопу за Вагу за март 2024. године лебди прољећна романтика. Биће тешко фокусирати се на посао, а мислићете само о љубави.

Не искључује се неочекивани сусрет са особом из прошлости. Овога пута веза ће дефинитивно успјети. У мјесецу Риба, емотивно стање Ваге варира од ентузијастичног до изузетно депресивног.

За оне осетљиве на неравнотежу ова ситуација може бити искушење, а најбоље рјешење проблема је узбудљиво путовање. Ваге су по природи прави познаваоци љепоте, а са пуним Мјесецом у марту, духовне потребе расту и оштро се осјећа несавршеност свијета.


Младим брачним паровима по 20.000 КМ

Младим брачним паровима по 20.000 КМ

Догађаји који ће услиједити почетком марта натјераће вас да размишљате о важним стварима. Биће толико посла да може настати осјећај збуњености. Не треба да одустанете, али треба да одлучите којим редослиједом ћете извршавати задатке и биће могуће изаћи на крај са свим потешкоћама без много напора.

Захваљујући Венери у Водолији која буди интересовање за све необично, живот ће бити обојен свијетлим бојама.

Шкорпија

Питања посла и новца сувише су небитна да би имала пресудни утицај на живот. Вријеме је за промјену имиџа и обнављање гардеробе – то је важније од свега осталог. У мјесецу Риба финансијска ситуација се стабилизује.

Захваљујући интуицији, Шкорпија ће бити у могућности да избјегне озбиљне грешке. Вјероватни су профитабилни послови и приходи из нових извора. Овај новац можете искористити за инвестирање.

Пошто пун Мјесец у марту доноси позитивно расположење, Шкорпија ће моћи да покаже своју најбољу страну, те неће недостајати комплимената. Хороскоп за Шкорпију савјетује да се бавите интроспекцијом како бисте боље разумјели своје жеље.


Шири се нова превара: Не отварајте ову поруку ако је добијете

Шири се нова превара: Не отварајте ову поруку ако је добијете

Можете почети да водите дневник или се пријавите на сеансу арт терапије - свако средство је добро. Пошто Шкорпија има јаку вољу, под Венером у Водолији ова особина је још израженија

Стријелац

Први мјесец прољећа биће вријеме открића пуно интересантних и нових ствари за учење. Ако уложите напор, живот ће се окренути ка свијетлој страни.

Непослушно Сунце у Рибама изазива сукобљене жеље код Стријелца, тјерајући га да сумња у себе. Стање неизвјесности је исцрпљујуће и знатно смањује радне способности.

Рутински задаци помоћи ће да се одврати пажња од искустава. Лични живот биће пун лијепих дешавања, а пун Мјесец донијеће незаборавне тренутке среће.

Занесени Стријелац подлећи ће чарима љубави урањајући у базен страсти. Ово је сјајна шанса да се веза подигне на виши ниво.


Таксиста се самозадовољавао пред путницом, она га снимила

Таксиста се самозадовољавао пред путницом, она га снимила

Енергије ће бити још више почетком марта, а посао ће кључати. Може се створити осјећај да вас судбина сама гура у правом смјеру.

Јарац

Живот више неће функционисати на стари начин, потребно је промијенити приступ односима. Пошто Сунце у Рибама уводи стање еуфорије, Јарац је спреман за сваки изазов. Вријеме је да се успије у послу и створи профитабилан стартуп.

Истина, све то могуће је уз пажљиву припрему и мукотрпан рад. Дипломатија ће отворити многа врата за Јарца и обезбиједити му подршку покровитеља.

Најбоље је одржати састанке и преговоре током пуног Мјесеца у марту јер ће то помоћи да се избјегну конфликти и ојачају пословне везе. У првим данима марта биће много комуникације и занимљивих познанстава.


У врту пронашла чудно створење: Неке плаши, а неки тврде да им је

У врту пронашла чудно створење: Неке плаши, а неки тврде да им је "најслађе"

Судбина вас може бацити тамо гдје никада нисте били. За тврдоглавог Јарца нема непремостивих препрека. Упркос нежности Венере у Водолији, неће бити пропуштена ниједна прилика. Захваљујући чврстом ставу, у пословима ће владати ред.

Водолија

Прољеће инспирише наду чинећи да заборавите на тугу и увреде. Вријеме је да се позабавите свим проблематичним питањима како бисте могли да кренете даље. Утицај Сунца у Рибама буди жељу да се уљепша оно што се дешава.

Водолија не може ограничити своју машту, а захваљујући стабилној финансијској позицији, моћи ће да испуни старе снове.

Важно је не заборавити угодити вољенима. Водолија ће одахнути ослободивши се терета искустава. Почетком марта биће могуће изаћи изван уобичајених дужности.


Бесплатни паркинг у центру Бањалуке као депонија: Само фале лешеви - ВИДЕО

Бесплатни паркинг у центру Бањалуке као депонија: Само фале лешеви - ВИДЕО

Путовање ће донијети много задовољства, пртљаг искуства и знања биће знатно допуњен. Захваљујући Венери у Водолији, у души ће владати хармонија, а свијет ће бити обојен свијетлим бојама. Водолија која се нашла у свом елементу гледаће на живот из другачијег угла и ослободиће се негативних ставова.

Ако детаљно замислите будућност, процес трансформације аутоматски ће се покренути.

Рибе

Променљиво вријеме може изазвати лоше расположење, а вјероватни су и напади апатије. Насупрот негативном, потребно је размишљати о нечему добром - на примјер о будућим достигнућима.

Подршка родног елемента помоћи ће Рибама да избјегну озбиљне тешкоће. Пошто Сунце у Рибама стимулише машту, можете се подесити на успјех користећи методу визуализације. Резултат ће обрадовати - прољеће ће почети промјенама.

Најбоље вријеме да се започне живот испочетка јесте пун Мјесец у марту који утиче на промјену ставова према многим стварима. Неодлучне Рибе престаће да бјеже од стварности, а то ће позитивно утицати на квалитет живота.


Дјечак попио три енергетска напитка, срушио се и умро

Дјечак попио три енергетска напитка, срушио се и умро

Финансијска ситуација почетком марта омогућиће да се потроши више него што је планирано. Како Венера у Водолији појачава жељу за слободом, Рибе могу осјећати нелагодност.

Мораће да се одрекну неких навика и да почну да живе на нов начин. Психолошки тренинг помоћи ће вам да постанете најбоља верзија себе и дођете до хармоније, пише "Елле".

Пратите нас и путем Вибера

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:42 Спорт

  Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

 • 19:49 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:50 Временска прогноза

  Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.